Livejasmin.com

Livejasmin behoort tot een van de grootste webcammodel sites en is speciaal ontwikkeld voor alle webcam liefhebbers. Bekijk je graag webcam seksshow, wordt je daar helemaal geil van en hou je van variatie? Dan moet je zeker op de website van Live Jasmin zijn. Op deze adult webcam model site kunnen gebruikers genieten van de heetste webcam shows. De modellen op deze site komen uit verschillende delen van de wereld. Dit zorgt ervoor, dat het nog heter kan worden op de site omdat je seks shows te zien krijgt van modellen uit delen van de wereld waar je misschien nog niet eens bent geweest.

Wilde je altijd seks hebben met een Spaanse dame, een Deense dame of een dame uit Poland? Op deze site kun je genieten van de shows van al deze dames en je kunt je seksuele fantasieën en wensen de vrije loop laten gaan. De site bevat alleen adult content en is dus absoluut niet toegankelijk voor minderjarigen. Lijkt deze site je interessant en wil je ook genieten van de spannende seks shows? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan Livejasmin en ga direct van start met het doornemen van de profielen en de webcam seksshow welke de modellen neerzetten.


LiveJasmin mogelijkheden

Op Livejasmin zul je merken, dat er mannen, vrouwen, maar ook stellen zijn, die zich opgeven als model. Deze modellen geven de meest spannende shows weg vanuit hun eigen thuislocatie of eigen uitzendlocatie. Op het profiel van de modellen kun je precies terugzien hoe het model eruit ziet, enkele persoonlijke gegevens mbt het uiterlijk van het model, een korte beschrijving van dit model en welke soorten seksshow je van haar kan verwachten en wat ze bereid is te doen tijdens zo een seksshow. Aan de ene kant krijgen de modellen een unieke mogelijkheid om een fanbase te creëren, bekendheid te werven en heel wat geld te verdienen. Aan de andere kant hebben de voyeurs, of degenen die zelf naar de cams kijken, de mogelijkheid om gratis naar de webcam shows van deze modellen te kijken. Tegen een kleine vergoeding in de vorm van credits kun je uiteraard veel meer uit een webcam seksshow en uit het model halen. Jij kunt dan het model instrueren wat ze voor je kan doen om je wensen bevredigd te hebben. 

Live Jasmin heeft een bestand van duizenden modellen, waardoor het platform een van de grootste cam hubs ter wereld is. Op de site zijn er op elk uur van de dag minstens 2000 mannen en vrouwen aan het streamen. Fans en bezoekers van de site hebben dus genoeg keus. Live Jasmin heeft haar populariteit vooral te danken aan de enorme hoeveelheid variëteit en constante productie van adult content binnen een tijdsbestek van 24 uur. Dit betekent dat als je niets kunt vinden dat je leuk vindt, je alleen maar terug hoeft te komen na 2 uur, en er zal veel meer nieuwe inhoud zijn waar je van kunt genieten. Vanwege het groot aantal modellen op de site kan het voor fans en gebruikers best een uitdaging worden om favoriete modellen terug te vinden. De gebruikers hebben gelukkig de mogelijkheid om het favorieten-systeem te gebruiken. Dit is een hart pictogram om je te herinneren aan de modellen waar je het meest verliefd op bent. Je hoeft later dus niet weer alle profielen te doorzoeken tot je je favoriete model te zien krijgt. 

Je zult op Livejasmin merken, dat er ook behoorlijk wat categorieën terug te vinden zijn. Enkele van de meest voorkomende categorieën zijn: amateur, beroemdheid, meisje, nieuweling, lesbienne, pornoster, stellen en meer. Elke keer dat een sectie wordt aangeklikt en ingevoerd, worden de keuzes beperkt tot de wensen van de bezoeker. Show Types is een ander gebied waar het algoritme zijn magie werkt. Prive Chat, gratis chat, videogesprek, VIP-show, en meer vertegenwoordigen enkele van de hier gevonden keuzes. Omdat Livejasmin modellen van over de hele wereld bevat, is taal een noodzakelijke categorie om de communicatie tussen gebruikers/ fans en modellen naadloos te laten verlopen. Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans worden aangeboden als voertaal op de site.


LiveJasmin kosten

Uiteraard wilt elke gebruiker weten wat de kosten zullen zijn om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Ten eerste kan je als bezoeker/ gast geheel gratis de website en het profielen overzicht van de uitgelichte modellen bekijken. Als de site je bevalt kun je ook nog geheel gratis lid worden. Je kunt dan gratis kijken naar adult content en genieten van de meest spannende cam shows. Wil je gebruik maken van extraatjes op de site zoals een privé cam seks show, wil je tips sturen voor je favoriete model en meer? Dan wordt wel een kleine financiële vergoeding van je gevraagd in de vorm van credits. Met credits kan je dus als betalende lid deelnemen aan activiteiten, die niet beschikbaar zijn voor gratis leden. 

Het gebruik van een kredietsysteem is een veel efficiëntere manier om voor tips en adult content te betalen dan andere manieren. Je hoeft hierdoor niet steeds gebruik te maken van je creditcard of bankpas en deze weer te verwijderen na de aankoop.  Je hebt geen vast bedrag aan credits naar je account geüpload en je kunt deze vervolgens gebruiken wanneer je maar wilt. Hoewel je misschien tientallen transacties kunt hebben, wordt je kaart slechts één keer belast voor het totale aantal credits, dat je wenst te kopen. 

De credits worden verkocht in creditbundels en de prijzen zien er als volgt uit: 

  • 27,99 credits + 1,99 bonus credits, € 30,99 
  • 67,99 credits + 5,99 bonus credits, € 70,99 
  • 97,99 credits + 7,99 bonus credits, € 100,99 
  • 157,99 credits + 9,99 bonus credits, € 160,99 

Hoe meer credits je koopt hoe voordeliger het te betalen bedrag en hoe meer bonus credits je bij elke aankoop zal ontvangen. 


Artikelen over Livejasmin

Livejasmin Reviews

Bezoek Livejasmin

Schrijf een review