Cam4 is een unieke webcam site met interessante modellen, die graag een webcam seks show neerzetten. Bezoek je graag webcam seks sites en ben je op zoek naar wat meer spanning en sensatie? Dan moet je zeker bij Cam4 zijn. Op deze site krijg je evenals de overige webcam sites interessante shows van modellen te zien alsook een complete lijst met naaktfoto's en semi-naakt foto's. Het eerste, dat opvalt als je door Cam 4 bladert, zijn de knappe mannen en prachtige dames. Het is gemakkelijk voor gebruikers om opties te filteren en leden te vinden, die helemaal passen bij hun voorkeuren. Je zult ook merken, dat de modellen op Cam 4 niet zo populair zijn als die op andere cam-sites. Je zult het echter leuk vinden om deze modellen naakt te zien uitkleden zonder er een cent voor uit te geven. Op de site kunnen gebruikers ook gratis chatten in de kamers van de modellen. Maar als je verder wilt gaan en een privéshow wilt hebben met een model, dan kan dat allemaal tegen een kleine financiële vergoeding. 

Ben je gehuwd, in een relatie of woon je al samen en hebben jullie het gevoel, dat de spanning op seksueel gebied opgekrikt kan worden, dan moet je zeker bij Cam4 wezen. Cam 4 is namelijk door de jaren heen uitgegroeid tot een van de beste cam sites. De meeste modellen op deze site werken van huis uit, wat betekent, dat alles wat je online ziet, rechtstreeks uit de slaapkamer van het model komt. Een paar van hen werken vanuit een studio. Het sociale netwerk platform van de sites en het groot aantal webcam hosts hebben door de jaren heen ervoor gezorgd, dat deze site uitgegroeid is tot een groot succes. Lijkt deze site je interessant en wil je ook samen met je partner of alleen genieten van alle adult Cam 4 content? Meld je dan vandaag nog geheel gratis als gebruiker van de site aan. 


Cam4 mogelijkheden

Een ieder, die gebruik wenst te maken van de diensten van de site, kan zich vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op de site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van Cam4 te klikken op het tabje ‘maak een gratis account aan’. Er komt dan een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je je naam, wachtwoord naar keuze en werkende e-mail adres en geboortedatum moet ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je op het tabje ‘aanmaken’ klikken. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je direct aan de slag op deze site. Door je aan te melden krijg je de mogelijkheid om te kunnen chatten met modellen. Niet geregistreerde leden kunnen alleen shows bekijken. 

Als je eenmaal op Cam 4 bent, zul je vier hoofdcategorieën op de startpagina van de site zien, te weten;  meisjes, jongens, koppels en transseksuelen. Het maakt niet uit waar je zin in hebt, bij cam4 kom je zeker aan je trekken. Gelukkig is deze site geschikt voor iedereen en heeft het niet alleen een paar modellen beschikbaar voor vrouwen, terwijl de meeste modellen/ performers voor mannen zijn. Wat een man of vrouw ook doet, ze zullen in staat zijn om iemand te vinden, die presteert zoals ze willen.

Het aantal modellen is wat Cam4 op de kaart zet. Omdat het bedoeld is voor amateurartiesten, zijn de prijzen aan beide kanten van het spectrum goedkoper: het daadwerkelijke model en de klant. Daarom zijn er genoeg van beide. In vergelijking met andere prestigieuze websites kan Cam4 gemakkelijk de markt domineren. Topspelers hebben altijd honderden modellen online, terwijl Cam 4 er duizenden heeft. De variëteit is voortreffelijk. Ga er tien keer per dag heen en je zult elke keer veel nieuwe gezichten vinden.

Omdat dit zo een populaire plek is om amateurmodellen te vinden, is dit de reden waarom er zoveel variatie is. Iedereen, die akkoord gaat met het lezen van de algemene voorwaarden van de website, kan zijn eigen amateur entertainment ruimte beginnen.

Het is ook goed om te weten, dat er bepaalde momenten op de dag zijn waarbij er meer mannelijke modellen op de site live zijn, dan vrouwelijke modellen zijn. Het laat zien hoe gediversifieerd de site is. Dus als je een heterovrouw of een homoseksuele man bent, is dit misschien wel een van de belangrijkste plekken voor jou om iets te vinden, dat aan je wensen voldoet. Het komt zelden voor dat er meer mannen dan vrouwen op een andere website staan, dus profiteer van deze site en alles wat deze te bieden heeft.


Cam4 kosten

Een van de vragen welke heel vaak als eerst door nieuwe gebruikers gesteld worden is wat de site hen zal kosten. Het is goed om te weten, dat men geen cent betaalt om zich aan te melden op deze site. De kosten van tokens variëren tussen de $ 0,13 en $ 0,20. Het hangt allemaal af van het type pakket, dat je wilt. Als het bijvoorbeeld een privéshow is, die je wilt bekijken, bereid je dan voor om 6 tokens per minuut te gebruiken en dit kost je $ 0,78 per minuut. Dit kan het moeilijker maken voor jezelf om een kamer te vinden, die bij je budget past. De gemiddelde prijs van privé shows ligt echter rond de 4 dollar per minuut. Als het gaat om het geven van tips, variëren de prijzen ook van kamer tot kamer. Sommige modellen willen maar liefst 200 tokens voor een flits, terwijl anderen het met slechts 15 kunnen doen. Het zijn de modellen, die doelen stellen voor deze kamers. Er is echter geen indicatie van wat er gaat gebeuren zodra je dit doel hebt bereikt.

Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om het gratis lidmaatschap om te zetten in een betaald goud lidmaatschap. Dit lidmaatschap omvat 20 extra functies, die niet beschikbaar zijn bij een gratis lidmaatschap voor $ 20 per maand. Je kunt er ook voor kiezen om maandelijks te betalen of de betaling te bundelen. Het niet tonen van advertenties, meer dan één camera op één scherm bekijken, live ondersteuning via de chat, Gouden exclusieve shows en nog veel meer krijgt u als extra voordeel als u besluit goud lid te worden van deze site.