Met de drukke levensstijl, die mensen tegenwoordig leiden, is het bijna onmogelijk om in hun ‘seksuele’ behoeften te voorzien. Gelukkig is internet hier om je te helpen met je dagelijkse behoeften, en dit geldt vooral voor iedereen. De reden hierachter is, dat het internet veel online camsites heeft, die zeker aan je fysieke en seksuele behoeften zullen voldoen. Een van de online camsites waar je iemand kunt vinden om mee te praten en eventueel te chatten over je seksuele verlangens, is ImLive.

Deze site behoort tot een van de oudste en best gevestigde live sex cam-sites, die er zijn. En een van de redenen waarom ze al zo lang bestaan, is omdat ze een breed scala aan functies bieden en een goede klantenservice hebben. Bovendien is deze site echt geschikt voor een breed scala aan klanten en zijn er camera's van goede kwaliteit beschikbaar voor de meeste modellen. De kwaliteit van de HD-camera is behoorlijk indrukwekkend. Er zijn tal van gratis video chat opties, maar sommige modellen kiezen ervoor om alleen privé te gaan. De site zelf is niet alleen zeer overzichtelijk, maar ook handig in gebruik. Simpel gezegd, het is een ultieme oplossing voor liefhebbers van cams. Maar is het dan wel je geld waard? Zul je je afvragen.  Geloof het of niet, ImLive is een van de websites met de beste prijs-kwaliteitverhouding.


ImLive mogelijkheden

De website van ImLive is niet alleen geschikt voor verschillende soorten personen, maar is ook veel gemakkelijker navigeerbaar. Wat de meest frustrerende dingen zijn aan websites voor volwassenen, is hun slechte lay-out en matte functies. Maar je zult daar absoluut niet mee worstelen als je deze site bezoekt. Zodra je de website bezoekt, zie je beschikbare modellen in een lijst. Je kunt ook overschakelen naar een tegel ontwerp, wat vrij klassiek is voor de meeste live cam-sites. De galerij weergave is net zo aantrekkelijk, alleen krijg je wat meer informatie over modellen te zien. Je kunt deze website naar wens aanpassen en het voor jezelf als gebruiker, gemakkelijk maken om op de site te navigeren.

ImLive Now is verder een van de meest unieke functies, die de site heeft. Het is waar, dat de meeste sites een pop-upvenster hebben waarmee de gebruiker modellen in actie kan zien terwijl hij door websites bladert. En andere sites hebben een voyeur-modus waarmee de gebruiker in het geheim de cammer kan bespioneren zonder dat hij het weet en zonder dat hij ermee hoeft te communiceren. Maar zoiets hebben we nog niet eerder gezien. Deze nieuwe functie wordt de functie voor meerdere weergaven genoemd. Met de multiview-functie kun je in zes kamers tegelijk kijken. Sommige zijn gratis, andere zijn privé. Je kunt zelfs in privékamers kijken, maar het zal je wel enkele credits kosten. ImLiveNow is een goede keuze voor degenen, die van voyeurisme houden. Dit betekent dus, dat als je ervoor kiest gratis vensters te bekijken, je zonder extra kosten zes verschillende modellen tegelijk kunt zien. Deze functie klinkt nogal toegeeflijk en als er zoveel verschillende mensen tegelijk voor je optreden, zal elke gebruiker, die naar de site komt je zeker verwennen.

 

De happy hour-camera’s op deze site maken jouw dag compleet. Kortom, de prijzen worden drastisch verlaagd. Er doen meer mensen mee en je moet in een rij wachten. Iedereen heeft de kans om het model te vertellen wat het moet doen. De tijd is duidelijk beperkt. Maar als je jouw sessie goed plant, kan je profiteren van het happy hour en een ontspannen avond doorbrengen met jezelf en je favoriete cammer. En als extra bonus kun je ook je favoriete alcoholische drank openen en je happy hour echt beginnen. Het kantoor van de virtuele sheriff mag ook niet over het hoofd worden gezien. Op de meeste live sex cam-sites kunnen artiesten je blokkeren als je onbeleefd bent of als je een negatieve recensie achterlaat. Op deze site is het anders. Je kunt naar dit virtueel kantoor gaan en iemand aangeven, die niet heeft geleverd wat was afgesproken. Met andere woorden, je hebt een gevoel van goede klantenservice.

Dit is ook een andere functie waarvan men behoorlijk verrast zal zijn. Als een gebruiker een klacht heeft over een model, die niet aan zijn verzoeken voldoet, valt deze meestal aan dovemans oren af ​​of wordt deze doorgestuurd naar de trage klantenservice van de site. Maar het kantoor van de sheriff zorgt ervoor, dat gebruikers tevreden zijn met hun aankopen en modellen proberen niet iemand op te lichten, die ervoor betaalt om iets te doen. Dit is ook een andere reden waarom deze site al zo lang in gebruik is. Gebruikers vertrouwen deze site en ze weten dat ze waar voor hun geld kunnen krijgen. Genoeg reden dus om vandaag nog je eigen ImLive account aan te maken en geheel gratis gebruik te maken van de verschillende interessante diensten van de site.


ImLive kosten

Als nieuw lid van ImLive zal je je wel afgevraagd hebben wat de kosten zullen zijn als je je aanmeldt op de site en als je gebruik wenst te maken van de diensten van de site. Het is goed om te weten, dat bepaalde diensten op deze site gratis zijn en weer voor anderen moet er betaald worden. Openbare live chatrooms kun je gratis benaderen alsook shows van pornsterren. Voor een prive seks chat moment betaal je 1,99 tot 2,99 credits per minuut, voor een groepschat betaald je de normale prijs, maar je krijgt wel 30% korting voor een andere camgirl. Voor de House of Game Shows betaald je 1,48 credits per minuut en om te chatten met nieuwe camgirls betaal je 0,98 credits per minuut. Credits worden op deze site verkocht in creditbundels. De prijzen hiervan zien er als volgt uit: 

 • Credits Pakketten
 • 25 Credits voor 25 €
 • 50 Credits voor 50 € (10 Bonus Credits)
 • 100 Credits voor 100 € (15 Bonus Credits)

Lidmaatschappen

Als nieuw lid start je op deze unieke site met het standaard lidmaatschap. Na je eerste aankoop op de site verkrijg je het Brons lidmaatschap. Bij 500 punten verkrijg je het Zilver lidmaatschap, bij 2500 punten Goud en bij 15000 punten een VIP status.


Welke camgirls zijn nu live op ImLive?

Als je wilt weten wie op dit moment live is op ImLive, dan ben je hier aan het juiste adres. Natuurlijk zul je even door moeten klikken als je alle honderden camgirls wilt zien die nu een goede tijd aan het beleven zijn, maar hier heb je alvast een voorproefje!

 


Imlive Reviews

  Een site met top modellen

  Als je voor het eerst een bezoek brengt aan de website van ImLive, dan zal het je opvallen, dat de site iet wat aan de eenvoudige kant is voor een cam site. Je krijgt een overzicht te zien met aan de linkerkant de foto, of een vooropgenomen video van het model en aan de rechterzijde van die foto of video een beschrijving van het model. Echter, als je eenmaal lid bent van de site lijkt het erop alsof een nieuwe wereld voor je open gaat. Het mooie van alles is, dat ik na mijn aanmelding ook nog eens in aanmerking ben gekomen voor een USD 50 bonus van de website. Ik kon hiermee direct kennis maken met de verschillende functies van de site en contact leggen met de meest aantrekkelijke modellen op de site. Ik ben helemaal weg van een van de modellen van deze site, ik heb haar als favoriet opgeslagen en breng elke dag even een bezoek aan haar profiel als mijn. Ze weet me tot nu toe elke keer weer te verassen met een andersoortige cam show. De ene keer is ze subtiel, de andere keer wild en noem maar op. De site is dus zeker geschikt voor alle cam liefhebbers, die willen genieten van echte cam shows.

  Sterke punten
  Mooie vrouwen

  Zwakke punten
  Beetje simpel

Bezoek Imlive

Schrijf een review