De C in de naam van C- Date geeft in feite al veel prijs over de naam en de diensten welke geboden worden op deze site. C-Date is namelijk gespecialiseerd in Casual Dating. Dat wil zeggen, dat een ieder, die op zoek is naar een fling, one night stand, intiem contact zonder gebondenheid en meer helemaal aan zijn of haar trekken zal komen op deze site. C-Date biedt alle casual dating liefhebbers een veilige en discrete online platform waar zij in alle rust en zonder zich zorgen te hoeven maken, contact kunnen leggen met andere interessante gebruikers van de site.  Op deze site zijn de gebruikers dus niet op zoek naar een duurzame relatie, maar geven juist de voorkeur aan het hebben van een ongebonden levensstijl. Via een casual datingsite als deze zoeken dit soort gebruikers ongedwongen en wisselende sekscontacten. De site telt dagelijks ongeveer 25.000 nieuwe aanmeldingen. De kans op het vinden van een spannende casual date is dus vele malen groter dan op andere soortgelijke sites. Het is ook goed om te weten, dat 48%  vrouw is en 52% is man, voor mannen dus een prima verhouding. Op de site worden er dagelijks 10.000 flirts over en weer tussen leden uitgewisseld hetgeen impliceert, dat de leden op deze site zeer actief zijn en niet schromen om contact met andere leden te leggen. De site kent een slagingspercentage van 72% en de gemiddelde leeftijd van leden is tussen 30 en 45 jaar. Lijkt C-Date je interessant en wil je ook een eigen casual date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op C-Date.nl. Wie weet lukt het je vandaag nog een spannende casual date te scoren waarmee je je dromen uit kan laten komen.


C- Date mogelijkheden

Alle Casual dating liefhebbers mogen zich vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door alvast te surfen naar de startpagina van de site alwaar je kunt klikken op het tabje ‘Nu Gratis Lid worden’ of je kunt op de startpagina van de site het online aanmeldformulier invullen welke je aantreft onder het kopje ‘C-Date’. In dit formulier vul je onder in of je op zoek bent naar een serieuze man, vrouw of stel. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je gerust klikken op het tabje ‘Gratis Lid worden!’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin je kunt aangeven of je singles wilt ontmoeten, wil flirten, een discrete affaire wil, online spelletjes wil spelen, chatten, toekijken en veel meer. Na je keuze gemaakt te hebben kun je klikken op het tabje verder. Er volgen dan nog enkele summiere persoonlijke vragen welke je kunt invullen. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je inloggen op de site en meteen van start gaan met het vinden van een interessante casual date. 

Voor de meeste gebruikers is C-Date de beste datingsites voor informeel (casual) dating. De site zelf is 100% secuur en dus veilig om daar gebruik van te maken. De site bevat ook een betrouwbare klantenservice en tevreden klanten. Alle gebruikers van de site kunnen anoniem communiceren met bijnamen en indien nodig en indien gewenst op een veilige manier foto's uitwisselen. De site is verder discreet en betrouwbaar.  

Op C-date kun je verder profielen en foto’s bekijken van andere leden, meedoen met het fotospel, zien wie er precies online is, je kan ook terugzien wie jouw profiel voor het laatst heeft bekeken en je kunt gebruik maken van de uitgebreide zoek- en filtermachine van de site. Je kunt verder ook nog berichten versturen en ontvangen, mensen toevoegen aan je favorieten, verdachte profielen rapporteren en veel meer. 


C- Date kosten

Personen die interesse hebben in een C-Date account, kunnen zich vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze datingsite. Alle nieuwe C-date leden krijgen na het registratieproces automatisch een gratis C-date account toegewezen. Met dit account zijn deze leden onder andere in staat om een eigen profiel aan te maken, partner aanbevelingen te ontvangen, berichten te ontvangen, profiel foto's te uploaden, een erotisch type te definiëren, kijken wie je profiel bezocht heeft en e-mail berichten ontvangen. De gratis C-Date account biedt je helaas niet de volledige toegang tot alle functionaliteiten van de site. Wil je de kans op het vinden van een serieuze C-date vergroten en wil je daarbij gebruik maken van alle functionaliteiten van de site, dan kun je het best voor het premium lidmaatschap van de site gaan. 

Met het premium lidmaatschap heb je toegang tot dezelfde functionaliteiten als de gratis leden en een beetje meer. Met dit lidmaatschap kun je tegen een minimale vergoeding ook nog ontvangen berichten lezen, berichten versturen, volledige profielen bekijken, foto’s van andere gebruikers bekijken, de gehele erotische galerij tot je nemen, contacten en berichten bewaren, en je krijgt ongelimiteerd toegang tot je matches en je berichten. Op C-Date kun je namelijk kiezen uit drie soorten premium abonnementen te weten, de premium start, premium classic en premium relax. De kosten voor de aanschaf van deze drie premium abonnementen zien er als volgt uit: 

  • Premium Start, 3 maanden, € 39,90 per maand. 
  • Premium Classic, 6 maanden, € 29,90 per maand. 
  • Premium Relax, 12 maanden, € 19,90 per maand. 

De betalingen voor de aanschaf van je abonnement kun je veilig en gerust verrichten via Visa, Paypal en of een mastercard. 

Gebruikers, die tevreden zijn met de service van C-date hoeven aan het einde van de maand niets te ondernemen, je Premium lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Het door jouw gekozen 6 maanden lidmaatschap verlengt zich automatisch met 6 maanden (€ 239,40). Uiteraard kun je het lopende Premium lidmaatschap rekening houdend met de opzegtermijn van 4 weken voor de afloop van de actuele contractperiode opzeggen.


C-date Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over C-date.

Bezoek C-date

Schrijf een review