Ben je gehuwd, in een relatie of woon je al samen en hebben jullie het gevoel, dat de spanning op sexueel gebied weg is of zijn jullie juist op zoek naar meer spanning op seksueel gebied? Willen jullie je grenzen verleggen op seksueel gebied? Dan moet je zeker wezen bij SDC dating. Deze site behoort tot s’ werelds grootste erotische dating community voor ruimdenkende stellen, singles, swingers en klinksters.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar gelijkgestemde stellen, mannen en vrouwen voor een spannende SDC Swinger date? Dan kan dat gerust via SDC dating. De gebruikers op deze site zijn net als jou allen op zoek naar meer seksuele spanning, vriendschap, erotiek en meer. Op de site kun je niet alleen in contact komen met gelijkgestemde mannen en vrouwen, je kunt ook gebruik maken van andere functies zoals de live videostreaming, het bekijken van exclusieve foto's en video's van leden, sexy lokale parties en clubs, in-site messaging-tools en geavanceerde zoekopties. Lijkt dit je interessant en wil je ook een eigen swinger date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze kinky datingsite. Wie weet kunnen jij en je partner vandaag nog genieten van een spannende Swinger date. 


SDC mogelijkheden

Heb je de website van SDC bezocht en ben je helemaal weg van de diensten welke de site biedt? Dan heb je de mogelijkheid om je geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op SDC.com. Om je aan te kunnen melden dien je eerst te gaan naar de startpagina van de site alwaar je kunt klikken op het tabje ‘word lid’ of ‘word gratis lid’. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je kunt aangeven of je een koppel, club of bedrijf bent. Je kunt vervolgens jouw naam en of de naam van je partner invullen, een gekozen profielnaam ingeven, een werkende e-mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je gerust klikken op het tabje ‘Word Gratis Lid’. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van een spannende SDC date. 

 

Als je eenmaal bent ingelogd op de site, zal je merken, dat je op basis van de opgegeven locatie en je voorkeuren een aantal interessante profielen voorgeschoteld zal krijgen. Je ziet dan een profielfoto, de leeftijd van de gebruiker(s), hun seksuele interesses en voorkeuren alsook hun locatie. Heb je een interessant profiel voorbij zien komen, dan kun je daarop klikken. Het profiel van de persoon of het stel wordt dan uitgelicht waardoor je ook andere informatie kunt terugzien. Je krijgt een beschrijving te zien van wat men bereid is te doen op seksueel gebied en wat hun interesses zijn, en je hebt de mogelijkheid om direct contact op te nemen met de persoon of het stel, je kunt een e-mail versturen een like plaatsen of de gebruiker als vriend toevoegen.  

Aan de linkerzijde van je profiel krijg je namelijk een aantal opties te zien waar je voor kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld berichten ontvangen van andere gebruikers, gebruik maken van Messenger, de chatroom bezoeken, groepen bekijken, blogs bekijken en veel meer. Je kunt ook ervoor kiezen om een overzicht te kunnen zien van alle leden, die op dat moment online zijn. Je kunt verder je profiel bezoekers bekijken en welke leden nieuw zijn op de site. Genoeg mogelijkheden en opties om optimaal gebruik te kunnen maken van de diensten van de site.


SDC kosten

Een ieder, die interesse heeft in de diensten van SDC kan zich geheel gratis aanmelden op deze site. Je hoeft je geen zorgen te maken, dat er adertjes onder het gras zijn, het aanmeldproces is echt gratis. Je kunt als gratis lid kennis maken met de verschillende diensten van de site, echter is de toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site zeer beperkt. Wil je optimaal gebruik kunnen maken van alle diensten van de site, dan kun je het best kiezen voor een betaald lidmaatschap op deze site. Op SDC heb je namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een lifetime lidmaatschap of eentje van 1, 3, 6 of 12 maanden. De kosten van de verschillende lidmaatschap soorten zien er als volgt uit: 

  • Life time lidmaatschap, 250 euro 
  • 1 maand, 24,95 euro per maand 
  • 3 maanden, 49,95 euro wat neerkomt op 16.65 euro per maand 
  • 6 maanden, 79.95 euro wat neerkomt op 13,33 euro per maand 
  • 12 maanden, 119,95 euro wat neerkomt op 10 euro per maand 

Je merkt, hoe langer het lidmaatschap hoe goedkoper het te betalen bedrag maandelijks is. 

Het verschil tussen een gratis account en een betaald lidmaatschap is, dat met een gratis account je alleen tijdens de proefperiode je contact kan opnemen met andere leden en je profiel kan veranderen. Je kunt verder de berichten in de webcam chatroom slechts lezen, validaties van leden slechts ontvangen, alleen de eerste foto’s van profielfoto's bekijken, Instant Messenger berichten ontvangen,  de swinger blogs en  leden service aanbiedingen slechts lezen. Als volledig lid met een betaald account kun je uiteraard veel meer op de site. 

Met een betaalde SDC lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt contact onderhouden met andere leden, je profiel veranderen, actief participeren in de webcam chatroom, leden valideren en validaties ontvangen, participeren aan speed dating activiteiten, alle profielfoto's en profielen bekijken, jezelf toevoegen op de party gastenlijst, je aansluiten bij SDC groepen, gebruik maken van instant messenger, het uitnodigingsprogramma van de site gebruiken, party’s plaatsen na goedkeuring en veel meer. Je hebt dus als gratis lid, maar vooral als volledig lid voldoende mogelijkheden om een spannende SDC date te scoren en al je swinger date fantasieën uit te laten komen. Genoeg reden dus om je vandaag nog aan te sluiten bij deze internationale spannende swinger dating site.


SDC Reviews

    SDC heeft voor mij goed gewerkt bij het vinden van een koppel

    Ik ben een paar maanden terug lid geworden van deze interessante swinger site en heb er tot nu toe geen spijt van. Integendeel is deze site een echte aanrader voor alle singles en koppels, die zin hebben in spannende swing dates. Het aanmelden op de site is niet alleen snel en eenvoudig, maar je komt ook echte mannen, vrouwen en koppels tegen, die op zoek zijn naar andere mannen, vrouwen en koppels voor een swingdate en meer. Binnen de kortste keren had ik fijn contact met enkele koppels en heb zelf al een paar swingdates achter de rug. Uiteraard ga je niet met de eerste de beste koppels en personen daten, je leert elkaar eerst kennen, maakt onderling afspraken wat van elkaar verwacht mag en kan worden en wat je liever niet moet doen bij het daten of het hebben van seks. Als er een klik is kun je met elkaar afspreken en met volle teugen van elkaar genieten. Dat heb ik ook gedaan en nodig middels deze alle swingliefhebbers uit om zich vandaag nog aan te melden op de site en op zoek te gaan naar spannende swingdates. SDC is niet alleen een echte aanrader, maar ook zeker de moeite waard.

Bezoek SDC

Schrijf een review