Livestrip.com

Zoals de naam het al doet vermoeden is Live Strip een van de beste en meest unieke cam sites waar modellen precies weten hoe ze je de beste sexy live strip shows moeten geven via hun cam. Vind je het leuk om vrouwen live te zien strippen? Vind je het opwindend om ze zichzelf te zien vingeren of dat ze zichzelf bewerken met diverse formaten dildo’s? Dan moet je zeker bij Live Strip wezen. Je treft op de site diverse categorieën van modellen aan. Enkele van deze categorieën zijn dildo control, paren, lesbiennes, grote borsten fetisj en veel meer. Je treft op deze site een aantal sexy en hete live cam modellen en tienduizenden hete video’s van alle sexy meiden van de site. Er zijn geen verborgen kosten en de site is betrouwbaar en veilig. Heb je een bezoekje gebracht aan de site en lijkt de site je het proberen waard? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op Live Strip, bekijk de verschillende profielen en laat je flink trakteren op een spannende sexy live strip cam show. 


Live Strip mogelijkheden

Je bent niet verplicht om een Live Strip account aan te maken als je te weten wilt komen welke diensten de site te bieden heeft. Als je eenmaal op de startpagina van de site bent krijg je in een oogopslag niet alleen te zien waar je je kunt aanmelden, maar je krijgt ook een uitgebreid overzicht van uitgelichte profielen van alle sexy Live Strip modellen te zien. Het profiel van elk model bestaat uit een sexy foto, de naam van het model en van welke locatie deze afkomstig is. Je hebt de mogelijkheid om als gast de profielen te doorzoeken en als je een leuk profiel tegenkomt kun je uiteraard klikken op het desbetreffende profiel. Na op het profiel geklikt te hebben krijg je een nieuwe webpagina te zien waarop het model live aan het strippen is. Je kunt daarbij kijken naar proefvideo’s, afbeeldingen, voorbeeld video’s en veel meer. Je krijgt dus een goed beeld van alle diensten welke door de site geboden worden. Je kan daardoor ook voor jezelf besluiten of het bij een bezoek als gast blijft of als je daadwerkelijk lid wenst te worden van de site om optimaal gebruik te kunnen maken van de diensten van deze site. 

Aanmelden kun je gerust doen via de startpagina van de site door op het tabje ‘registreren’ te klikken. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met het online aanmeldformulier waarin je informatie als je gebruikersnaam naar keuze en wachtwoord kan ingeven. Na de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben kun je klikken op het tabje ‘gratis aanmelden’. Je dient dan alleen nog een werkende e-mail adres in te geven en de aanmelding te voltooien. Na de aanmelding succesvol afgerond te hebben kun je meteen aan de slag op deze unieke camming site. Met een gratis test account krijg je ook nog eens 10 gratis minuten Live webcammen zonder verborgen kosten. 

Om optimaal gebruik te maken van de diensten van de site is het wel raadzaam om coins aan te schaffen. Met de coins kan je bijvoorbeeld tickets kopen voor live cam shows, je kunt seks video’s kopen, berichten versturen naar modellen en nog veel meer. Je merkt dus, dat het Live Strip lidmaatschap alleen gebaseerd is op basis munten, dus je geeft alleen uit waar je voor betaalt (in plaats van een maandelijks bedrag), en er zijn meer dan 5.000 meisjes om mee te chatten. Je kunt je computer of telefoon gebruiken om te chatten en er zijn duizenden populaire amateurvideo's en fotocollecties om te verkennen. Hoewel je niet kunt deelnemen aan een webcamchat zonder ervoor te betalen, kun je korte teaservideo's van veel modellen bekijken. Deze video's zijn korte demo's van wat er wordt aangeboden en geven een goed beeld van wat je voor je geld kunt krijgen. Modellen hebben ook profielpagina's zodat je meer te weten kunt komen over hun leven, voorkeuren, antipathieën, seksuele voorkeuren en meer.

Als je meisjes ontdekt met wie je graag chat, kun je ze toevoegen aan je lijst met favorieten. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kunt terugvinden en dat er ook een optie is om te zien wie er online is wanneer je dat bent. Terwijl je LiveStrip.com verkent, kun je ook zien welke leden HD-opties hebben en welke talen ze spreken. Dildo-opties zijn beschikbaar, zodat je modellen kunt fooien en ze tijdens het proces goede vibraties kunt sturen. Lijkt dit je leuk en wil je ook beter genieten van de meiden op deze site? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op Live Strip. 


Live Strip kosten

Gasten kunnen geheel gratis de startpagina van de site benaderen en de profielen van modellen doorzoeken. Ook als men besluit zich aan te melden op de site, is het aanmeldproces geheel gratis. Echter wordt er wel een kleine financiële vergoeding in de vorm van coins gevraagd van gebruikers als ze van plan zijn berichten te versturen naar modellen, video’s te kopen van hun favoriete modellen en veel meer. De coins worden in bundels verkocht en wel als volgt: 

 • 15 credits, voor € 9,99 
 • 30 credits, voor € 19,99 
 • 45 credits, voor € 29,99 
 • 75 credits, voor € 49,99 
 • 105 credits, voor € 69,99 
 • 150 credits, voor € 99,99 
 • 225 credits, voor € 149,99 

Collecteer extra percentages voor je volgende aankoop. Met je flex-bonus kun je echt geld besparen bij elke aankoop. Zoals voor elke 10, - EUR aankoopwaarde, worden er 1% extra munten gecrediteerd aan je account, die je kunt inwisselen bij je volgende aankoop - of je ontvangt je bonus op fantastische 25% extra munten. Zeker krijg je ook gecrediteerde bonuspercentages wanneer je je bonus verzilverd. Let wel! Je kunt alleen de flex-bonus inwisselen voor niet-mobiele betalingsopties.

Alle betalingen kun je verder gerust verrichten met een visa of een mastercard, iDeal, directe overschrijving, pay safe card, en door vooruit te betalen. Sneller en makkelijker is het nog nooit geweest dan bij Live Strip. 


Artikelen over Livestrip

Livestrip Reviews

  Ik heb een spannende livestrip show gehad!

  Voor de heetste stripshows moet je zeker een bezoekje brengen aan de website van LiveStrip. Vooral als je dol bent op hete geile vrouwen en je het leuk vindt om ze te zien spelen met een dildo, met hun borsten of seks hebben met hun partners, dan moet je zeker op deze camsite zijn. Ik kwam tijdens het zoeken naar cam sites plosts terecht op LiveStrip en was verrast door wat ik op de startpagina van deze site zag. Vanaf het moment dat ik de site betrad, kreeg ik een overzicht te zien van hete modellen uit verschillende plaatsen en met verschillende seksuele ervaringen. Ik klikte op een interessant profiel en kreeg meteen meer gegevens en video’s van dat model te zien. Hierdoor had ik een beeld van wat ik van de site kon verwachten. Ik heb deze site ook aan mijn vrienden aanbevolen en ze zijn ook erg gesteld op de hete dames die ze op deze site zien. De dames zijn aardig en bereid om je een privéshow te geven als je erom vraagt. Dit is dus ook de reden waarom ik deze site ook zou aanbevelen aan al mijn mede-eenzame mannen, getrouwde mannen, alleenstaande mannen die seksueel verwend willen worden door camshows van hete sexy dames. Het enige nadeel dat ik op deze site ondervond, is dat je op deze site moet betalen als je meer uit een cam show wil halen. Maar op het heldere zicht krijg je ook de best betaalde shows op LiveStrip te zien.

Bezoek Livestrip

Schrijf een review