Xcams is speciaal ontwikkeld voor alle cam liefhebbers. Op deze site kan een ieder, zowel mannen, vrouwen, koppels, gays en transgenders terecht om al hun fantasieën gerealiseerd te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is maar te vragen! Op deze site zijn er voldoende gewillige modellen, die bereid zijn alles te doen waar je hart naar toe verlangt. Vraag, vertel of beveel een model gewoon om te doen wat je maar wilt, en hij of zij zal je wens in vervulling laten gaan.

Op deze site heb je ook de mogelijkheid om live mee te kijken met verschillende webcams. Je kunt dit samen met andere gebruikers doen en gebruik maken van de chatfunctie. De berichten die jullie via de chatfunctie sturen naar het model, zal het model achter de camera meelezen. Xcams is beschikbaar in verschillende talen, waaronder ook Nederlands. Je kunt live cam beelden bekijken van vrouwen, koppels, mannen en transgenders. Je kunt via de menu’s bovenaan de website gemakkelijk een keuze maken welke categorie jouw voorkeur heeft. Lijkt dit je interessant en wil je ook gebruik maken van de diensten van de site? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site en geniet van de beste en heetste webcam seksshow.


Xcams mogelijkheden

Een ieder die interesse heeft in de diensten van de site kan zich vandaag nog geheel gratis registreren op Xcams.com. Je kunt je registreren door naar de startpagina van de site te gaan en dan vervolgens te klikken op het tabje ‘sign me up’. Na hierop geklikte te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin je een gebruikersnaam naar keuze, een wachtwoord naar keuze en werkende e-mail adres kan ingeven. Hierna kun je klikken op het tabje ‘create account’. Heb je het aanmeldproces goed doorlopen, dan kun je meteen van start gaan met het vinden van spannende modellen voor de heetste webcam shows. Als je geen account wilt, dan kun je op het tabje "telefonisch betalen" klikken en op deze manier eenvoudig en anoniem betalen. Een geregistreerd account verschilt niet veel van een gratis account, maar je kunt er wel voor zorgen, dat je favoriete modellen ze later niet meer terugvinden. Verder krijg je geen extra toegang tot cams of iets, dat de gratis gebruikers niet kunnen doen. Het grootste pluspunt is ,dat je je favoriete modellen kunt opslaan en met ze kunt chatten.

Het is goed om te weten, dat XCams geen premium account klasse heeft. Alles is gekoppeld aan het gratis account, en het verschil tussen gratis en premium is of je credits koopt of niet. De credits kun je zien als een betaalmiddel welke alleen op deze site gebruikt worden. Je gebruikt ze bijvoorbeeld om voor je privé shows te betalen, je activeert het remote speelgoed door met credits te betalen en je geeft tips in de vorm van credits. Het mooie van de site is dat je slechts 1 credit hoeft te betalen voor elk type e-mailbericht, dat je naar je favoriete model stuurt. De modellen ontvangen graag berichten van gebruikers van de site en geven ook graag antwoord terug. In de meeste gevallen wordt het een leuk gesprek waar jullie over en weer berichten naar elkaar zullen sturen. 

Als je eenmaal op de startpagina van de site bent zal je merken, dat je in een oogopslag een overzicht voorgeschoteld krijgt van interessante modellen. Je hebt de mogelijkheid om de profielen van deze modellen door te nemen en de cam show van je favoriete model te volgen. De site is dus zeer overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Je ziet precies hoeveel webcams online zijn, waar je moet inloggen en welke categorieën van modellen terug te vinden zijn op de site. Bij het bekijken van de profielen van de modellen zul je een spannende foto van het model te zien krijgen, het geslacht van je model, lichaamsvorm, haarkleur en veel meer. Xcams is namelijk in 14 talen beschikbaar en de cam-modellen kunnen op gesproken taal worden geselecteerd. Beschikbaar zijn Frans, Engels, Spaans, Duits, Italiaans en Nederlands. De website is verder zeer makkelijk te benaderen via een laptop, pc, telefoon en tablet. Je hoeft dus niet speciaal achter een pc te zitten om gebruik te maken van de diensten van de site. 

Het leuke van deze cam site is dat je niet een vooraf opgenomen video te zien krijgt zoals dat het geval is op de pornosites, maar je maakt het model live mee. Je kunt tijdens de daad ook nog interactief bezig zijn met het model. Deze interactie verloopt doorgaans via het chatvenster. Er is er een voor gewone gebruikers en een voor tijdens privé shows. Anders dan dat, is er geen andere manier om met het model te communiceren. 


Xcams kosten

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site, als je bijvoorbeeld van een prive show wil genieten of als je tips wil geven aan je favoriete model, dan kun je credits aanschaffen tegen een kleine financiële vergoeding. De credits wordt gebruikt als betaalmiddel op de site. Het is gelukkig niet zo moeilijk om deze credits aan te schaffen en je kunt verschillende methoden gebruiken om ze te kopen. Je kunt onder andere betalen met je creditcard, PayPal, bankoverschrijving, bitcoin en zelfs Paysafe-kaarten. Voor degenen die geen spoor willen achterlaten, kan men ook telefonisch betalen. 

Het is goed om te weten, dat de tarieven variëren van model tot model, maar gemiddeld betaal je tussen de 5 en 10 credits per minuut. Het is dus niet super duur op deze site.  Een speeltje zoemen, kost 10 credits per 10 seconden, en je kunt de meisjes een tip geven van 1 tot 100 credits. Voor bijna elke activiteit, die betrekking heeft op live webcams seks moet worden betaald. Voor dit doel moet je dan ook credits kopen. De prijzen per tegoed variëren afhankelijk van het aantal credits welke je wilt kopen. 40 credits kosten je bijvoorbeeld 9,99 €, de prijs voor 82 credits is €. 19,95  De kosten van 225 credits bedragen €.49,99. 


Artikelen over Xcams

Xcams Reviews

    Ik ben verliefd geworden op een Xcams model

    Enkele weken terug ben ik lid geworden van Xcams. Nu wil ik mijn ervaring met jullie delen omdat ik erg onder de indruk ben van de site en Xcams aan alle cam liefhebbers wil aanraden. De site zelf is gemakkelijk toegankelijk. Ik heb mij zonder zorgen, geheel gratis aangemeld op de site en ik kreeg nog eens 25 gratis credits bij mijn aanmelding. Heel chill. Hiermee kon ik natuurlijk kennis maken met de diverse functionaliteiten van de site. De site is te benaderen in verschillende talen en zodra je op de startpagina van de site bent krijg je direct een overzicht te zien van de meest sexy vrouwelijke modellen, die je je maar kan bedenken. Ik raakte al gauw geïnteresseerd in een van de zwartharige modellen en ben tot heden nog steeds met haar in contact. Als je het echt wilt weten, haar naam is Tiffany Roxx. Ze spreekt ook gewoon Nederlands en is echt BLOEDGEIL. Ik kan zelfs met haar whatsappen. Over het algemeen is het leuke van XCams dat de modellen weten hoe ze je een leuke tijd kunnen laten bezorgen en ze voeren je even weg van de harde realiteit en de dingen waar je je in het dagelijks leven zorgen om maakt. Op de site geven niet alleen vrouwelijke, maar ook mannelijke modellen, gays en transseksuelen cam. Niet bepaald mijn ding, maar er is in elk geval voor ieder wat wils. Al met al een perfecte cam site welke speciaal is ontwikkeld voor elke cam liefhebber, een echte aanrader dus!

    Sterke punten
    Je kan hier ook met Nederlandse sterren webcamseks hebben

Bezoek Xcams

Schrijf een review