Novamora

Novamora is een unieke casual datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar meer passie en spanning in hun leven. Op deze site tref je zowel singles als stellen aan, die net als jou op zoek zijn naar andere gelijkgestemde mannen, vrouwen en stellen, die allen behoefte hebben aan een spannende date, spannend contact en spannende erotische momenten samen. Daarnaast is de site niet alleen bestemd voor hetero’s, maar ook voor homo’s, lesbiennes en biseksuele personen. Voor een ieder is er wel iets leuks te beleven op deze site. Novamora biedt alle geïnteresseerden en gebruikers een veilige en discrete online platform alwaar contact gelegd kan worden met andere gelijkgestemde gebruikers.

Doordat deze site adverteert op radio en TV, melden zich dagelijks duizenden nieuwe leden aan. De kans op het vinden van een geschikte casual date is dus ook vele malen groter dan op andere sites. De advertenties hebben er ook voor gezorgd, dat deze site binnen de kortste keren is uitgegroeid tot een van de beste en snelst groeiende erotische datingsites van Nederland. NovaMora helpt dus echt om je seksuele grenzen op te zoeken en zorgt voor meer spanning in je leven. Heb jij ook behoefte aan meer spanning in je leven en wil je vandaag nog in contact komen met een spannende casual Novamora date? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op de site en wie weet heb je vanavond al een leuke casual date in bed.


Novamora mogelijkheden

Lijkt het je ook interessant om een casual date op na te houden? Meld je dan vandaag nog aan bij Novamora dating. Het aanmeldproces van deze site is zeer eenvoudig en neemt slechts enkele ogenblikken van je kostbare tijd in beslag. Om je aan te kunnen melden op de site dien je eerst te gaan naar de startpagina van Novamora en dan kun je vervolgens klikken op het tabje ‘inschrijven’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waar je een gebruikersnaam, wachtwoord naar keuze, werkende e-mail adres, wie je bent (man, vrouw of koppel), waar je naar op zoek bent (man, vrouw, stel, homo of lesbisch), leeftijd en nog enkele andere persoonlijke vragen dient te beantwoorden. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben, kun je vervolgens inloggen op de site en direct van start gaan met het samenstellen van je profiel en op zoek gaan naar een geschikte casual date. 

Op Novamora dating heb je namelijk de mogelijkheid om andere gebruikers te zoeken op basis van ingestelde filters. Op deze manier kun je gerichter zoeken en de man, vrouw of stel naar keuze vinden. Als gratis gebruiker kun je onder andere de profielen van alle leden bekijken veel meer. Je kunt echter alleen de profielfoto van andere gebruikers zien. Om de extra ingestelde foto’s te zien van de leden heb je een betaald abonnement nodig. Vaak zijn de andere foto’s pikante foto’s waardoor het de moeite waard is om betaald lid te worden. Je kunt als gratis lid wel berichten naar andere versturen, maar het lezen van berichten is helaas niet mogelijk. Novamora is op deze manier bijna volledig te gebruiken, je kan alleen geen contact hebben met anderen, omdat je niet weet wat ze terugsturen. Verder werkt de datingsite erg eenvoudig. Er is een goede zoekfunctie en er is een foto zapper waar je eenvoudig en snel door de leden van de datingsite kan scrollen op basis van profielfoto’s.

Je hebt ook de mogelijkheid om een persoonlijk berichtje te sturen naar het model welke jij leuk vindt. De beste manier om contact te zoeken met een profiel dat je wel aanspreekt is door meteen een persoonlijk berichtje te sturen. Dat doe je door op de knop met de spraakballon te klikken. Er wordt dan meteen een chatscherm geopend waar je jouw berichtje kunt typen. Het is ook mogelijk om eerst alleen vrijblijvend een flirtberichtje te sturen, de zogenaamde Knipoog. Dat is puur en alleen bedoeld om je interesse duidelijk te maken en werkt vaak prima om iemand op je eigen profiel uit te nodigen.


Novamora kosten

Alle mannen en vrouwen, die een spannende date willen scoren via Novamora, kunnen zich vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze datingsite. Alle nieuwe leden krijgen na zich geregistreerd te hebben automatisch het standaard (gratis) account toegewezen. Met zo een standaard account kun je gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, fotozapper matches bekijken, knipoogjes sturen voor andere leden, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken van andere leden, en gebruik maken van de standaard zoekfunctie van de site. Met een gratis standaard account kun je aardig overweg op de site, echter heb je slechts beperkt toegang tot de vele functionaliteiten van de site. Wil je gebruik kunnen maken van alle diensten en functionaliteiten van de site, dan kun je het best kiezen voor het abonnement met VIP- toegang tot de site. Met een account welke je VIP toegang biedt tot de diensten van de site kun je alles wat leden met een gratis account kunnen op de site en meer. Je kunt bijvoorbeeld de fotoZapper gebruiken, de verzonden berichten zijn altijd leesbaar, je kunt persoonlijke berichten sturen naar andere gebruikers, extra foto’s bekijken, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie van de site, zoeken op trefwoorden, laatste bezoekers op je profiel bekijken en berichten lezen. 

Afhankelijk van de gekozen betaalmethode zal het systeem aan de hand van het door jou gekozen opwaardeer plan automatisch opnieuw incasseren voor een volgende periode. Je kunt uiteraard een abonnement op elk gewenst moment stopzetten of wijzigen. Met VIP-toegang, kan je gebruik maken van alle functionaliteiten van de site. 

De abonnementskosten om VIP toegang te krijgen tot deze site zien er als volgt uit: 

  • 1 maand VIP € 24,99 /mnd
  • 2 maanden VIP € 19,99 /mnd
  • 4 maanden VIP € 14,99 /mnd

VIP gebruikers van de site kunnen de abonnementskosten veilig betalen via Creditcard (NL/BE), iDEAL (NL), BanContact (BE) en Overboeking (NL/BE). Betalingen vinden plaats via het veilige SSL-protocol. SSL is de meest toegepaste beveiligingsmethode, die ervoor zorgt dat je gegevens onderweg niet door derden onderschept kunnen worden. Je kunt aan het slotje in je internetprogramma zien of je met een beveiligde verbinding te maken hebt.


Novamora Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Novamora.

Bezoek Novamora

Schrijf een review