Secondlove

Ben je in een relatie, ben je getrouwd of op de een of andere manier gebonden aan iemand en heb je het gevoel, dat je meer uitdaging nodig hebt op seksueel gebied, kom je aandacht tekort of ben je gewoon op zoek naar meer spanning naast je huidige relatie? Dan moet je zeker bij Second Love Dating wezen. Deze site is namelijk speciaal ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een spannende discrete affaire.

Niet alleen singles, maar ook gebonden personen kunnen op deze site gebruik maken van een veilige discrete online platform waar ze in contact kunnen komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Niet zomaar heet de site ‘Second Love’. Op deze site kun je ook echt in contact komen met je tweede liefde. Lijkt dit je interessant en wil je vandaag nog in contact komen met je eigen ‘Second Love’ date? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze site en begin direct met het leggen van contacten. Wie weet scoor je vandaag nog een Second Love date aan de haak.


Second Love mogelijkheden

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Second Love heb je allereerst een Second Love account nodig. Een account aanmaken op deze site is super eenvoudig en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Om je aan te kunnen melden op deze site dien je als eerst te gaan naar de startpagina van Second Love alwaar je het online registratieformulier kan invullen welke terug te vinden is onder het kopje ‘Meld je nu gratis aan’. In dit formulier vul je onder andere je gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres in. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘meld je aan’. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je in je eigen tijd, wanneer je maar wilt en hoe lang je maar wilt inloggen op de site en op zoek gaan naar een spannende avontuurlijke affaire. 

Uiteraard is het raadzaam om als eerst een eigen profiel aan te maken en deze te vullen met foto’s of informatie. Hierdoor kan iedereen zien waar je naar opzoek bent en waar je tot aangetrokken voelt.  Omdat Second Love er toch echt voor is om een keertje vreemd te gaan zijn de vragen wat uitdagender dan van de gemiddelde dating website. Een belangrijke functie op Second Love is er voor als je iemand bekends tegenkomt en je niet wil dat hij of zij ziet, dat je lid bent van deze site. Je hebt dan de mogelijkheid deze gebruiker te blokkeren. Zo ben je voor die gebruiker niet meer zichtbaar. 

Het is verder goed om te weten, dat alle profielen op Second Love individueel beoordeelt worden door medewerkers van de site en dat alleen serieuze mannen en of vrouwen worden opgenomen in het bestand van de site. Je hoeft je dus niet druk te maken, dat je op gegeven moment in aanraking zal komen met nepprofielen of dat je zal chatten met iemand, die eigenlijk niet bestaat, de kans is heel erg klein. 

Je kunt verder gebruik maken van de direct flirten optie van de site. Dit houdt in, dat je online al vreemd kan gaan door berichten te sturen naar andere gelijkgestemde leden. Je leert elkaar op die manier dan eerst virtueel beter kennen alvorens jullie afspreken elkaar te ontmoeten. Second Love biedt namelijk een bruisende c.q. veelbezochte chat voor snel en direct contact.

De site biedt je ook te allen tijde een helpende hand. Mocht je tegen zaken aanlopen, dan kun je als eerst de lijst met meest gestelde vragen raadplegen en als je er toch niet uitkomt, dan kun je ervoor kiezen om de professionele helpdesk van de site te contacten. Je kunt altijd bij de klantenservice medewerkers terecht, zowel telefonisch als via email voor al je vragen en wensen.


Second Love kosten

Personen, die gebruik willen maken van de diensten van deze site hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis aan te melden op deze spannende dating site. Alle nieuwe leden krijgen bij de aanmelding een gratis account toegewezen. Met zo een gratis account krijg je de mogelijkheid om profielen op de site door te zoeken en de informatie op de profielen door te nemen. Een gratis Second Love account is ook nog eens drie jaar geldig. Met een gratis account heb je echter beperkt toegang tot de vele functionaliteiten van de site. Met een betaalde Premium Lidmaatschap, kun je wel berichten sturen en lezen, foto`s bekijken, een of meerdere foto`s plaatsen en veel meer. Je krijgt dus met een premium lidmaatschap toegang tot diverse extra faciliteiten, die je bij een gratis lidmaatschap niet hebt. Zo kun je het initiatief nemen, door bijvoorbeeld een wink of bericht te sturen naar de andere gebruiker. Je kunt ook nog reacties van andere leden lezen en beantwoorden. Verder kun je ook gebruik maken van de live chat.

Als premium lid krijg je ook nog extra aandacht doordat je profiel bovenaan de lijst van zoekresultaten tevoorschijn komt op het moment, dat je bij de site inlogt. Het is bewezen, dat de site door het instellen van deze drempel, namelijk het afsluiten van een betaald lidmaatschap, de meeste nep profielen van de site weet te weren. Op Second Love kun je namelijk kiezen uit vier verschillende betaalde Premium Lidmaatschappen. Je kunt kiezen uit de 1 maand, promotie, drie maanden of zes maanden abonnement. Met deze Premium lidmaatschappen kun je verder alle functionaliteiten van de site gebruiken De kosten voor  de vier verschillende premium lidmaatschappen zien er als volgt uit: 

  • 1 maand voor 74,90 euro per maand
  • promotie twee maanden voor 37,45 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 74,90 euro
  • 3 maanden voor 31,65 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 94,95 euro
  • 6 maanden voor 25,83 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 154,95 euro

De kosten voor een van de premium Lidmaatschappen kunnen betaald worden middels een Bank/ Giro overschrijving, Credit Cards, VISa, Mastercard, AMEX, iDeal, Paypal en Contant.


Secondlove Reviews

    Zeer behulpzame klantenservice

    Beste SecondLove vrienden en toekomstige vrienden,
    Middels deze wil ik ook mijn ervaring met jullie delen. Enkele weken terug haalde ik een nieuwe laptop en was plots mijn inloggegevens kwijt van deze site. Normaal gesproken zou je kiezen voor een wachtwoord reset, maar ook dat lukte niet om een nieuw wachtwoord te genereren en in te loggen op de site. Dus besloot ik de klantenservice te contacten. Het was een werkdag en moet zeggen, dat ik binnen een half uurtje weer een nieuw wachtwoord ter beschikking had en kon inloggen op de site. Weer een ander keertje had ik betaald voor mijn premium lidmaatschap van de site en bij het inloggen merkte ik, dat ik de premium functies nog niet ter beschikking had. Ook deze keer heeft de klantenservice van deze site mij prima geholpen. Zij gaven mij aan, dat zodra de betaling verwerkt was ik toegang zou kunnen krijgen. Vanwege een eerdere technische storing was het verwerken van de betaling verlaat. En ook in dit geval kon ik dezelfde dag nog gebruik maken van de premium functies van de site. Second Love is dus zeer betrouwbaar en de klantenservice weet alle leden prima bij te staan.

Bezoek Secondlove

Schrijf een review