New.cams.com

Een ieder, die op zoek is naar virtuele erotische ontspanning, moet zeker op Cams.com wezen. Deze site is speciaal ontwikkeld voor alle cam liefhebbers. Een ieder, die een bezoekje brengt aan deze site zal er geen genoeg van krijgen. Ben je alleen, eenzaam of wil je gewoon een beetje ontspannen na een drukke werkweek? Breng dan gerust een bezoekje aan de website van cams.com en genieten van alle modellen, die als geen ander weten hoe ze je op de beste cam seks shows kunnen trakteren. Zodra je op de startpagina van de site bent krijg je direct een overzicht te zien met uitgelichte profielen van de meest sexy modellen. Op de site kun je niet alleen terecht voor de vrouwelijke modellen, maar ook voor mannen, transgenders en meer. Lijkt deze cam site je interessant? Breng dan vandaag nog een bezoekje en meld je aan voor de meest spannende en sexy cam shows.


Cams.com mogelijkheden

Cams.com is een unieke cam site welke speciaal ontwikkeld is voor alle mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar virtuele erotische ontspanning. In eerste instantie kun je de site bezoeken als een gast. Je komt dan op de startpagina van de site terecht waar je een overzicht krijgt van uitgelichte profielen van modellen en de functies waar je gebruik van zou kunnen maken. Als gast maak je dus kennis met de diensten, die de site biedt en kun je uiteraard voor jezelf een besluit nemen of je wel of geen lid wenst te worden van Cams.com. 

Ben je dusdanig geïnspireerd geraakt en wil je vaker gebruik maken van de diensten van de site? Dan kun je ervoor kiezen om geheel gratis, snel en eenvoudig lid te worden van deze site. Je kunt lid worden door op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘join for free’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin je een gebruikersnaam naar wens, een wachtwoord naar keuze en werkende email adres kunt ingeven. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben, kun je direct van start gaan met het bekijken van profielen en spannende cam shows van je favoriete modellen. Met een gratis account heb je echter beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je veel meer uit je Cams.com account halen? Dan kun je je account upgraden naar het premium lidmaatschap. Als premium lid krijg je 10% korting op alle live video’s, heb je toegang tot alle opgenomen shows van elk model op de site, krijg je toegang tot premium content val alle modellen, krijg je tijdens sessies veel meer aandacht van modellen en veel meer. 

Op de site heb je ook de mogelijkheid om lid te worden van de fanclubs van modellen. Fanclub-leden krijgen namelijk meer toegang tot modellen en kortingen op liveshows. Heb je een favoriete model? Dan kun je zijn of haar bio pagina doornemen voor meer informatie om lid te worden van de fanclub dan dat model.

Op de site kun je genieten van vrouwelijke modellen, mannen, transgenders en je krijgt ook nog een overzicht te zien van alle nieuwe modellen. Heb je een favoriete model gevonden, dan kun je op het profiel van dat model klikken om in de cam sessie te komen. Als je eenmaal in de cam sessie bent, dan zul je een chatvenster te zien krijgen waar je kunt communiceren met het model. Doet je favoriete model het goed, dan kun je haar een cadeau geven, tips geven, een cam 2 cam sessie starten of een privé sessie aanvragen. 

Voor wat betreft de veiligheid van modellen niet alleen, maar ook van de gebruikers kan met alle zekerheid gesteld worden, dat de site redelijke veiligheidsmaatregelen treft om verlies, misbruik en wijziging van de informatie onder hun controle te helpen beschermen en voorkomen. De beheerders van de site maken gebruik van industriestandaard inspanningen, zoals firewalls, om persoonlijke informatie te beschermen. Hoewel ‘perfecte beveiliging’ niet bestaat op internet of elders, werkt het technisch personeel van de site er hard aan om een veilig gebruik van de af te nemen diensten te garanderen.


Cams.com kosten

Heel vaak wordt de vraag gesteld wat het afnemen van diensten gebruikers zal kosten. Het is goed om te weten, dat een ieder, die interesse heeft in eerste instantie geheel gratis kennis kan maken met de site door de profielen door te nemen op de startpagina van de show en de gratis video’s te bekijken. Wil je je registreren op de site als lid, dan kan dat ook helemaal gratis. Met een gratis account kun je ook de profielen doornemen van modellen en hun cam shows bekijken. Wil je een cadeau of tip sturen voor je favoriete model? Wil je gebruik maken van de cam 2 cam optie of wil je genieten van een privé show van je favoriete model? Dan kun je dat allemaal, alleen wordt er el een kleine financiële vergoeding van je gevraagd in de vorm van credits. De credits worden verkocht in creditbundels. Er zijn standaard credit pakketten en pakketten voor gebruikers, die grote aantallen credits in een keer kopen. De prijzen van de creditbundels zien er als volgt uit: 

Standaard credit packet 

 • 250 tokens + 26 gratis tokens, $26
 • 500 tokens + 100 gratis tokens, $50
 • 1000 tokens + 100 gratis tokens, $99
 • 1500 tokens + 100 gratis tokens,  $150

Grotere credit bundels 

 • 2000 tokens + 100 gratis tokens, $198
 • 3000 tokens + 100 gratis tokens, $297
 • 4000 tokens + 100 gratis tokens, $396
 • 5000 tokens + 100 gratis tokens, $495
 • 10000 tokens + 100 gratis tokens, $990

Personen met een gratis account kunnen er ook voor kiezen om hun account te upgraden naar het premium lidmaatschap. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: 

 • 1 maand upgrade, $19.99 per maand, gefactureerd: $19.99 (in een keer) 
 • 3 maanden upgrade, $13.99 per maand, gefactureerd $41.97 (in een keer). 


Nu Online op Cams.com

Neem zelf een kijkje welke webcam modellen nu online zijn op Cams.com! 

Hier alvast een voorproefje:

 


Cams Reviews

  Alma Conte is echt mega geil

  Als je het hebt over een cam girl waar je verliefd op wordt, nou, ik heb haar gevonden hoor! Ik heb me net zo lekker afgetrokken op dat geile kontje van Alma Conte, daar denk ik over jaren nog aan terug. Wat mij betreft neemt ze een naamsverandering in Alma Konte, want.. nouja, dat spreekt voor zich ;)

  Verder is cams.com een prima website. Niets mis mee, werkt gewoon naar behoren en ik heb er geen gerommel mee gehad.

  Cams.com is zeker het proberen waard!

  Ik had wel ooit gehoord van cam sites en welke diensten ze ongeveerd bieden, maar wist niet, dat je eigenlijk gewoon kan genieten van live seks op afstand. Ik dacht dat dat alleen in een sexclub kon of speciale nachtclub. Op aandringen van mijn collega’s (we hebben een informele bedrijfscultuur en ze zagen terecht dat ik al een tijdje droogstond) bracht ik een bezoekje aan Cams.com en kon niet geloven wat ik te zien kreeg. Ik dacht altijd, dat je op cam sites modellen te zien kreeg en dat je met ze kan chatten, dat ze misschien met sexy kleren aan strippen en je een leuke tijd laten beleven op de cam site. Ik wist nooit dat het zo spannend kon worden, dat je daar direct een stijve van krijgt. Ik werd bij mijn eerste bezoek al getrakteerd op een spannende cam shows waarbij het model waar ik interesse in had niet alleen uit de kleren ging, maar zich liet penetreren door een dildo welke vast was gemaakt aan een machine. Een andere keer liet het model zich van achteren nemen door haar partner. Elke cam shows is anders, elke keer krijg je iets anders te zien waardoor het spannend blijft op de site en waardoor je steeds weer terugkeert om te kunnen genieten van een andere seks show via de cam. De site is dus zeker een aanradertje!

Bezoek Cams

Schrijf een review