Streamate.com

Ben je op zoek naar leuke meiden of mannen, die als geen ander weten hoe ze de beste sexy shows neer moeten zetten voor een camera? Ben je zelf een cam liefhebber en lijkt het je leuk om steeds weer nieuwe shows te zien van andere modellen? Dan moet je zeker op de website van Streamate wezen. Op Streamate, kan je chatten met amateur modellen terwijl ze live aan het performen zijn vanachter hun camera. De site beschikt over elke type performer, je kunt dus ook een variatie aan cam shows verwachten op deze site. 

Heb je nog niet gevonden waar je naar zoekt? Maak dan gebruik van de zoekfunctie van de site. Je kunt op trefwoord zoeken of blader door de categorieën van de site om te vinden wat je zoekt. Je kunt verder interactief bezig zijn met performers en dat creëert uiteraard een unieke ervaring voor jou. Heb je een favoriete performer gevonden? Klik dan op de afbeelding van dat model en bezoek zijn of haar profiel om meer te weten te komen over hen. Als ze online en beschikbaar zijn, dan krijg je ze geheel gratis te zien, via live video, en je hebt de mogelijkheid om een gesprek te beginnen met het model. Je zal niet eruit gegooid worden tenzij je wilt deelnemen aan een betaalde chat- sessie, dan moet je eerst wat credits aanschaffen om deel te kunnen nemen aan die sessie. De prijzen per minuut voor betaalde chats zijn verkrijgbaar in de lokale valuta. Lijkt deze site je interessant en wil je ook graag de modellen op deze site bekijken en gebruik maken van hun diensten? Bezoek dan vandaag nog de site en meld je aan als lid voor nog meer Streamate voordeel. 


Streamate mogelijkheden

Een ieder, die op zoek is naar spannende cam shows, kan direct surfen naar de startpagina van Streamate. Als je eenmaal op de startpagina van de site bent krijg je als gast direct een overzicht te zien van uitgelichte profielen van sexy modellen. Je hebt dan de mogelijkheid om de modellen te bekijken en te klikken op de afbeelding van het model welke je het meeste interesseert. Je krijgt dan niet alleen het model live te zien, maar je ziet ook het chat- scherm van het model te zien. Echter kun je als gast alleen kijken naar het preview welke de model heeft geplaatst op zijn of haar account en de chatsessie volgen. Je krijgt hierdoor een beeld van wat je kunt verwachten op deze site. Wil je echter veel meer halen uit de site? Dan is het van belang, dat je je registreert voor het lidmaatschap van de site. Op de startpagina is er in het menu een tabje ‘gratis account’. Als je op dit tabje klikt komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je je e-mail adres, wachtwoord en gebruikersnaam kan ingeven. Na het aanmeldproces succesvol afgerond te hebben kun je direct van start gaan met het doorzoeken van profielen en kun je ook direct genieten van de performance van je favoriete model. Wil je in een privé sessie met je favoriete model of wil je hem of haar tips schenken? Dan kun je ervoor kiezen om Gold aan te schaffen op deze site. Dit is het betaalmiddel welke gehanteerd wordt op de site en is gelijk aan 1 USD. 

Leden van de site hebben ook de mogelijkheid om te genieten van Gold Shows. Deze zijn speciale groepshows waaraan meerdere leden deelnemen. De performer bepaalt de lengte, doel en basisprijs van de GOLD show. Heb je interesse, draag dan bij in GOLD gedurende het aftellen naar de show, zodat je meedoet vanaf het moment, dat de show begint. Er worden geen kosten in rekening gebracht als de performer de show annuleert voordat deze is begonnen of terwijl deze aan de gang is. Wil je het nog spannender maken? Dan kun je gebruik maken van de cam2cam optie van de site. Met deze optie kun je namelijk je video tijdens een privé sessie met je favoriete model delen. 

Het is goed om te weten, dat gebruik van de site zeer veilig en betrouwbaar is. De site maakt namelijk gebruik van SSL (Secure Sockets Layer) om elke keer wanneer je de website bezoekt, je betaalgegevens te beschermen. Alleen getrainde medewerkers van Streamate hebben toegang tot je accountgegevens.

Performers hebben geen toegang tot jouw account of betaalgegevens en de site zelf zal jouw gegevens niet verkopen, verhandelen of vrijgeven aan derden. Om je privacy beter te beschermen, wordt aan gebruikers geadviseerd geen nick name te delen welke delen van je e-mailadres bevat. Medewerkers van Streamate zullen je verder in een chatroom nooit om je creditcardgegevens vragen. Als een performer of iemand anders je in de chat of per e-mail om vertrouwelijke gegevens vraagt, neem dan onmiddellijk contact met de beheerders van de site op, want dit is niet toegestaan. Deel vertrouwelijke informatie NOOIT met performers of andere bezoekers. Als je een probleem hebt met je account, moet je de helpdesk van de site of de creditcardmaatschappij altijd zelf benaderen. Je ziet welke creditcardmaatschappij jouw betalingen verwerkt als je een betaalde sectie van de website bezoekt.


Streamate kosten

Een ieder kan geheel gratis als gast de startpagina van de site benaderen. Ook het aanmaken van een account is geheel gratis. Als gratis lid kun je onder andere profielen bekijken en de chatsessies volgen, maar je kunt daar niet zelf aan deelnemen. Je kunt ook geen prive- sessies aanvragen of tips sturen naar je favoriete model. Wil je dat toch bewerkstelligen, dan is het noodzakelijk, dat je Gold aanschaft op de site. Gold is namelijk het betaalmiddel welke gehanteerd wordt op de site. Een Gold is namelijk gelijk aan een Amerikaanse Dollar. Je betalingen kun je gerust verrichten met Paypal, Visa, MasterCard of de Discover Card. Genoeg reden dus om vandaag nog een bezoekje te brengen aan de site en optimaal te genieten van de meest spannende webcam shows van ja favoriete modellen. Meld je vandaag nog aan voor het gratis lidmaatschap van de site!


Artikelen over Streamate

Streamate Reviews

    Een top cam site!

    Ik ben al een paar weken lid van Streamate en vond het leuk om mijn ervaring op deze site via deze review met jullie te delen. Het eerste waar ik naar kijk, als ik een bezoek breng aan een cam site, is of de site wel veilig en betrouwbaar is. Ik heb gemerkt dat deze cam site niet alleen veilig, maar ook betrouwbaar en handig in gebruik is. Als je zin hebt in een potje seks en je partner niet in de buurt is of geen zin heeft, dan zul je deze cam-site voor volwassenen super vinden. De Streamate modellen weten namelijk precies hoe je ze op afstand toch een orgasme kunnen laten beleven. Of dit de cam-site is die het beste bij je past, is een andere kwestie. Op de site zelf krijg je niet alleen een foto van het model te zien, maar meestal zie je het model chatten met jou en andere leden, het model zal je aansporen om Gold als fooi te geven en in sommige gevallen krijg je een hete seksshow te zien.

    Streamte is verder heel gemakkelijk toegankelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. De site bevat een overzicht van de meest sexy modellen en ze weten allemaal precies hoe ze je de beste camshows moeten laten ervaren. Het mindere van de site is wel, dat je Gold moet kopen om gebruik te maken van bepaalde functionaliteiten, maar aan de andere kant is het wel de moeite waard. Je krijgt dus zeker waar voor je geld.

    Sterke punten
    Handig in gebruik en een prima prijs

Bezoek Streamate

Schrijf een review