Myfreecams.com

Ben je op zoek naar virtuele erotische ontspanning? Lijkt het je spannend om de meest sexy vrouwen van alle leeftijden via hun camera op jouw beeldscherm te zien? Vind je het leuk om deze vrouwen naakt te zien, hoe ze zichzelf vingeren, spelen met hun borsten en of bewerken met een dildo? Dan moet je zeker bij ‘MyFreeCams’ wezen. Deze cam site lijkt in eerste instantie zeer eenvoudig, maar behoort wel tot een van de meest populaire cam sites. Op deze site heb je de mogelijkheid om profielen te doorzoeken, bezoekjes te brengen aan de verschillende chat rooms en veel meer.  MyFreeCams.com is namelijk het grootste online webcamnetwerk, dat mensen van over de hele wereld met elkaar verbindt door middel van supersnelle live videochat. Lijkt dit je ook interessant en wil je vandaag nog gebruik maken van de diensten van de site? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan de site en meld je geheel gratis aan voor het lidmaatschap van ‘MyFreeCams’.


MyFreeCams mogelijkheden

Om een beeld te krijgen van de diensten welke geboden worden op deze site is het uiteraard raadzaam om een bezoek te brengen aan de site. Als je de website benadert kom je als eerst op de startpagina terecht. Op de groenwitte achtergrond van de site krijg je direct een overzicht te zien van een aantal interessante modellen. Je krijgt een sexy foto van het model te zien en de naam. Heb je een leuke profiel gezien, dan kun je daarop klikken. Je komt dan op een nieuwe webpagina terecht waarin het model live te zien is en de chatsessie welke gaande is. Je kunt als gast alleen de video en de chatsessie volgen, maar niet zelf deelnemen. Wil je echter meer halen uit de site? Dan is het van belang dat je een MyFreeCams account aanmaakt. 

Je kunt een gratis account aanmaken door op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘Create a Free account’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met het online aanmeldformulier waarin je je gebruikersnaam naar keuze en wachtwoord kan ingeven. Daarnaast dien je ook een werkende e- mail adres in te vullen waarnaar de verificatielink gemaild kan worden. Het is goed om te weten, dat je e-mailadres veilig is bij de site en dat er geen e-mails naar leden worden verzonden of spamberichten. Nadat je je registratie hebt voltooid, is je account levenslang gratis en je kan op elk moment terugkomen en gratis gebruik maken daarvan. Als basislid kun je met meer modellen en leden chatten en heb je toegang tot meer websitefuncties. Naast het gratis account bestaat de mogelijkheid ook om het premium lidmaatschap te verwerven. Wanneer je de eerste keer tokens koopt, wordt je automatisch een Premium-lid voor het leven. Er zijn hieraan geen kosten of toekomstige kosten verbonden. Deze leden krijgen namelijk voor altijd onbeperkte toegang tot alle functies van MyFreeCams.com, zelfs als ze nooit meer tokens kopen.

Een lid met tokens kan op Privé gaan klikken in de chatroom of het privéberichtvenster van een model om een ​​model uit te nodigen voor een Privéshow, en het model kan deze uitnodiging accepteren of weigeren. Als het model accepteert, start de privéshow en worden het lid en het model verplaatst van de openbare chatroom naar een nieuwe privéchatroom. Het is goed om te weten, dat wat er in een privéshow gebeurt, tussen het lid en het model is en blijft. In tegenstelling tot andere sites hebben de modellen op deze site geen script of iets dergelijks nodig om specifieke dingen te doen. Voordat ze een privéshow starten, moeten leden het model vragen waar ze zich prettig bij voelt. Modellen zijn echte mensen en sommige zijn meer verlegen dan andere en willen misschien eerst een lid leren kennen voordat ze een privéshow accepteren. Het leuke van een privé show, is dat je privéshows worden opgenomen. Je kunt ze op elk moment wederom geheel gratis bekijken in je Archief-sectie. 

 

Als een model in een privéshow is met een ander lid, heb je misschien de mogelijkheid om de show te bespieden voor 20 tokens per minuut. Je ontvangt alle video en audio van de privéshow, maar je hebt geen privé-chat tussen het model en het lid. Als de lopende privéshow echter een TruePrivate is, is de optie Spionage uitgeschakeld.

Je kunt verder ook deelnemen aan groep shows. Een groepsshow is als een privéshow, maar waar andere leden op elk moment bij kunnen zijn. Klik op de groepsshow om een ​​groepsshow-verzoek te starten of hieraan deel te nemen. Zodra ten minste drie leden een groepsshow hebben aangevraagd, wordt het model uitgenodigd om de groepsshow te accepteren. Als ze accepteert, begint de groepsshow. Leden kunnen op elk moment lid worden en vertrekken. De groepsshow eindigt wanneer het laatste lid vertrekt of het model besluit deze te beëindigen. Als lid kun je ook deelnemen aan clubshows. Deze show is als een groepsshow, behalve dat het geen tokens per minuut kost, maar je moet lid zijn van de club van dat model op haar MFC-share om de kamer te kunnen betreden en de show te kunnen bekijken. Voor elke clubshow kan het model aangeven welke van haar MFC Share Club (s) toegang krijgen. Zodra een lid lid wordt van een van die clubs, heeft hij direct toegang tot de show.


MyFreeCams kosten 

Net als veel andere sekscamsites heeft MyFreeCams zijn eigen privévaluta, de zogenaamde MyFreeCams Tokens, ook afgekort tot MFC Tokens. In plaats van rechtstreeks contant geld uit te geven, zorgt MyFreeCams ervoor, dat gebruikers token bundels in specifieke hoeveelheden en prijzen kunnen kopen. Grotere tokenpakketten geven je uiteraard meer waarde voor je geld. Deze tokens kunnen worden gebruikt om privéchats te voeren, groepsshows te bekijken, privéshows te bespioneren en modellen te fooien in gratis shows. De prijzen van de tokenbundels zien er als volgt uit: 

 • 200 tokens, $19.99, $0.10 per token
 • 500 tokens, $49.99, $0.09 per token
 • 900 tokens, $74.99, $0.08 per token
 • 1875 tokens, $149.99, $0.08 per token


Wie is er nu Live op My Free Cams?

Als je wilt weten hoe het erg echt aan toegaat op My Free Cams, dan gaat er niets boven zelf even een kijkje nemen! Hieronder zie je slechts een tipje van de sluier van de weelde aan vrouwelijk schoon dat op dit moment zichzelf aan het vastleggen is in een erotische waas. Klik vooral door via een van de cams hieronder om het beeld groter te maken, of om nog meer modellen te vinden om je lekker op af te trekken!

 


Artikelen over Myfreecams

Myfreecams Reviews

  Je hoeft niet veel te doen om premium lid te worden van de site

  MyFreeCams is zoals de naam het al aangeeft een cam site waar je terecht kan voor cam shows van de heetste modellen. De meiden op deze site zijn niet alleen sexy, maar weten ook precies hoe ze je op afstand een leuke tijd kunnen laten beleven. Soms wilt het erop lijken, dat ze bij mij in de kamer een stripshow aan het geven zijn. Het leuke van deze site is dat je snel en eenvoudig premium lid kan worden. Het enige wat je moet doen is een keer tokens kopen en je wordt automatisch premium lid van de site. Premium lid wordt je niet voor een maand of twee, maar voor je hele leven (althans zolang de site bestaat). Na je eerste aankoop worden er geen extra kosten in rekening gebracht om je premium lidmaatschap te behouden. Je dient dus slechts $19,99 (iets van 17 euro) uit te geven en daarna kan je als premium lid optimaal genieten van de verschillende diensten van de site. Je kunt met dit lidmaatschap namelijk ongelimiteerd alle functies van de site gebruiken. De aangekochte tokens zelf kun je onder andere gebruiken voor groepsshows, het geven van een fooi en nog veel meer. Ze maken de naam 'free' dus wel grotendeels waar naar mijn mening en zijn ook goedkoop als je wat meer wilt zien!

  Een cam site om warm aan te bevelen!

  Ik ben enkele dagen terug deze cam site tegengekomen, maar kan nu al aangeven, dat My Free Cams warm aanbevolen kan worden aan een ieder, die weg is van cam sites. Ik vind het super, dat deze site 100% gratis webcamfaciliteiten voor volwassenen biedt. Op de site zelf krijg je toegang tot een aantal functies, zodat je altijd de drang hebt en blijft hebben om de site weer eens een keertje te bezoeken. In het begin vroeg ik me af of de site ook echt gratis is. En ja, uit eigen ervaring is gebleken, dat de site echt gratis is. De gratis gebruikers zijn ook niet beperkt in het gebruik van de opties van deze site, wat meestal de norm is bij de meeste andere cam-sites voor volwassenen. De modellen houden ook hun chatroom open voor alle gebruikers. De chat wordt alleen uitgeschakeld als de modellen de gebruikers het zwijgen opleggen. Iedereen kan de beste erotische gratis shows van de meest sexy modellen bekijken op MyFreeCams.com. Dit is de reden waarom ik elke cam site liefhebber zou aanraden om deze interessante cam site zeker een keertje te bezoeken.

Bezoek Myfreecams

Schrijf een review