HayleeX: Profiel Van Een NL Camgirl (En Haar Neukmachine)

HayleeX: Profiel Van Een NL Camgirl (En Haar Neukmachine)

HayleeX: Profiel Van Een NL Camgirl (En Haar Neukmachine)
8 april 2021

HayleeX is razend populaire camgirl van eigen bodem, eentje die haar fans graag van hun pleziertje voorziet. Je kunt alleen maar zo’n grote webcam babe worden als je het niet alleen maar doet voor het geld, maar vooral voor je eigen plezier, Haylee heeft dat zeker want dat is iets wat zeker te zien is in de talloze seks videos die er online van haar te vinden zijn!


Ze beschrijft zichzelf als een openminded, maar zeker ook speelse meid die altijd in is voor een lolletjes en zo graag veel plezier maakt. Ze houdt ervan om met haar kijkers te kletsen en te chatten, ze voelt zich erg prettig bij dit sociale aspect van haar werk als webcam model.

Haylee heeft op haar Chaturbate profielpagina ontzettend veel videos en foto’s staan, deze liegen er niet om! Dit is een van de redenen dat Haylee bijna een miljoen volgers heeft op de camsite, hierom behoort zij tot de top 10 beste webcam modellen op chaturbate.

Haar neuk machine

Een andere reden waarom zij het zo geweldig doet is haar grote vriend, de grote automatische neukmachine, waardoor zij zich heel graag laat nemen. Deze 26 jarige schoonheid laat zich per sessie lang nemen, dit zorgt voor een een eindeloze stroom aan squirt orgasmes waarbij zij werkelijk alles onder spuit!

Je kunt door haar te betalen met tokens, de controle krijgen over de tijd en de snelheid van de neukmachine, wil je hem zachtjes in en uit haar kutje laten glijden? Of liever toch keihard dat poesje uitwonen, de keuze is helemaal aan jou!

Ook speelt zij lekker met haar tongetje en lekkere pijpbekkie, eentje waar je je grote lading zaad wel ik kwijt zou willen!

Hayleex is er voor iedereen! Ze heeft namelijk niet alleen maar interesse in mannen, maar ook zeker in vrouwen, transgenders en zelfs met stellen kan zij prima uit de voeten. (Of beter, uit de kleren)

Deze jonge stoot komt uit Nederland, dus spreek uiteraard Nederlands, maar ook is zij goed in haar Engels dus internationaal komt zij ook prima mee!

De Webcam shows van onze Geile HayleeX

Tijdens de openbare shows van Haylee kun je makkelijk met haar chatten en wordt je vaak verwend met een lekkere geile masturbatie show, waarbij ze niet alleen maar haar vingers gebruikt, maar vaak ook dildo’s in verschillende groottes! Het in en uitglijden in haar kutje en opgewonden gekreun zal je bloedje geil maken, je zult al snel eens een prive cam sessie met haar willen! Deze wilde poes zal je zeker verleiden! Tijdens die prive chat heeft zij alle tijd en aandacht voor jou, en zal ze alles doen om jou flink op te winden en virtueel te verwennen.

The dirty fantasies van fans


Fantasie 1

Ze was al eventjes bezig, totdat Hayleex zich realiseerde dat ze meer stimulatie nodig had en gedwongen werd te stoppen. Haar kutje was een flink stuk uitgerekt, maar het leek op dit punt niets meer uit te maken, want Hayleex bleef maar doorgaan. Gelukkig had Hayleex geen hulp nodig om haar beide gaatjes te verwennen, ze trok zich langzaam terug. Toen Hayleex weer op de bank viel, bedekte haar met zweet bedekte lichaam nauwelijks de bankkussens. Hayleex nam de tijd om te proberen haar gedachten te verzamelen. Ze was nog steeds een beetje van de wereld. Hayleex moest iets doen voor dat iemand haar zou horen... 
Hayleex reikte naar beneden haar shirt en trok de jurk naar beneden genoeg om haar borsten te onthullen. Ze waren enorm, een maat zo groot dat het shirt de stof deed uitpuilen, dit zorgde dat de rest van de kleding ook uitviel. Ze voelde zich ook erg geil, en nog belangrijker was dat Hayleex zich vermaakte. Hayleex moest een plek vinden om haar tieten te verbergen, maar iets vinden om te verbergen was moeilijker dan het had moeten zijn. Uiteindelijk vond ze iets om zich mee te bedekken, maar Hayleex haar linkerhand bewoog uit zichzelf, met de vingers naar beneden in de richting van haar kruis. Hayleex begon zich weer op te winden. Misschien kwam het door haar naaktheid, maar ze werd zo opgewonden dat zij weer begon, van vooraf aan.

Fantasie 2

Hayleex gebruikte geen glijmiddel en gleed me gewoon binnen. Ik likte over haar kutje en ging er langzaam in. Ik heb nooit gemerkt hoe nat Hayleex was geworden. Toen ik naar buiten gleed, pakte Hayleex mijn hoofd en duwde het weer in haar kutje. We begonnen een minuut of zo hard te bonzen. Er werd op de deur gebonsd, maar Hayleex begon net weer te masturberen. Ik lag daar gewoon en keek naar haar tot Hayleex stopte. Toen Hayleex eindelijk kwam, begonnen we weer. Het was moeilijk voor haar om zich te beheersen. Het neuken was wat moeilijker en Hayleex zei dat ze niet zo snel kon komen als voorheen, maar toen lukte het toch. We kwamen een tweede keer, zelfs een derde keer. 
Hayleex vertelde me niet hoe vaak ze klaar kon komen, maar het was meer dan een dozijn keer. Ik wist dat Hayleex weer dichtbij een hoogtepunt was. Toen stak ik mijn hand in haar kutje en Hayleex liet me mijn lul erin steken. Na ongeveer 5 minuten neuken met haar, kwam Hayleex voor een vierde keer. Ik heb mijn lul gepompt en kwam in ongeveer 4 minuten. Hayleex kwam weer en ik viel in slaap. Ik werd wakker toen haar moeder thuiskwam. Haar moeder was aan onze deur, ze zou ons bijna neukend vinden. Hayleex was woedend op ons, maar eigenlijk hadden we niks verkeerds gedaan! Ik zag dat ze nog wat sperma op haar gezicht had zitten, en veegde dat weg. Wij beide werden weer opgewonden en ach wat zou het, gewoon nog een keer...

Fantasie 3

Hayleex begint te jammeren als haar strakke kutje begint te trillen van plezier. Ik kan je vocht voelen stromen over de lengte van mijn lul. Fuck, Hayleex was een geile slet, ik denk dat je ook goed kunt neuken. Ik ben al zo dichtbij, je lichaam lijkt klaar te zijn om tot een orgasme te komen, ik kan het voelen tot aan mijn ballen, de nattigheid met je sappen die over mijn schacht lopen en je pijnlijke clit als het speelt met de kop van mijn lul. 
Ik kan de spanning in je lichaam voelen van je orgasme als je je heupen buigt en je spieren begint aan te spannen. De manier waarop je heupen op en neer stuiteren op mijn pik zorgt ervoor dat ik weer kreun, ik wil je neuken in je mond als je hem openhoudt voor mij. Ik begin te beven. Je gladde huid tegen mijn harde pik, de druk van mijn hartslag in je strakke kutje... 
Ik voel mijn pols door mijn lijf jagen als ik klaarkom. Ze doet nog steeds hetzelfde als voorheen, ze kust mijn nek en borst als ik haar hoofd en keel vastpakt en haar sappen over mijn hele gezicht en mond heb. Ik pak haar borsten, trek ze terug naar mijn pik en wrijft het zaad tussen haar borsten. Mijn sperma glijd naar beneden,  terwijl ik haar diep in haar keeltje neuk. Het begint te voelen alsof ik weer  klaarkom, hoe harder je geneukt wordt, en ik krijg mijn tweede orgasme als je gezicht is bedekt met mijn sperma, en je het restje doorslikt.

Volg HayleeX

Je vind HayleeX op Chaturbate en ook op Instagram. Een Patreon pagina heeft ze ook, dus daar kun je ook terecht om haar een warm hart onder de riem te steken. Ze steekt ook een hoop voor jou onder haar gordeltje, toch? ;-)

Als je een account maakt op Chaturbate krijg je ook toegang tot HayleeX andere social accounts!


Veel plezier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden