Anaal Klaarkomen, Hoe Werkt Het En Kan Iedereen Dat?

Anaal Klaarkomen, Hoe Werkt Het En Kan Iedereen Dat?

Anaal Klaarkomen, Hoe Werkt Het En Kan Iedereen Dat?
3 mei 2021

Anaal klaarkomen

Je zult je bij het lezen van het kopstuk van dit artikel wel afvragen of iets als anaal klaar komen wel bestaat en als het überhaupt bestaat, of mensen daar ook plezier aan hebben of mee beleven.

Anaal klaarkomen oftewel anaal orgasme bestaat echt en je zou je niet kunnen voorstellen hoeveel mensen daar ook plezier aan hebben. Een anaal orgasme is precies hoe het klinkt, een orgasme, dat wordt bereikt door anale stimulatie. Je kunt daarbij onder andere denken aan het aanraken, likken, vingeren en penetreren van de anus. In dit artikel zal anaal klaarkomen bij mannen als vrouwen nader belicht worden. Daarnaast krijg je ook enkele tips mee hoe je het best een anale orgasme kan krijgen en welke risico’s deze vorm van klaarkomen met zich meebrengt.

Hoe werkt anaal klaarkomen bij mannen?

Mannen, die dit onderwerp interessant vinden en ook ooit anaal willen klaarkomen, moeten weten, dat de prostaat daarbij een hele belangrijke rol speelt. De prostaat is namelijk een klier ter grootte van een walnoot, die ongeveer 2-3 centimeter in de anus zit, tussen de blaas en het rectum. De belangrijkste functie is om vloeistof te produceren, die tijdens het klaarkomen wordt verdreven als onderdeel van het sperma. De prostaat is omgeven door duizenden zenuwuiteinden, die erg goed aanvoelen als ze precies/ goed worden gestimuleerd. Sommige mensen kunnen zelfs klaarkomen door alleen prostaatstimulatie. Na stimulatie van de prostaatzenuwen kan dit resulteren in de activering van de sympathische zenuwen, wat verder resulteert in een krachtig orgasme oftewel zaadlozing (cum) bij de man.

De prostaat oftewel P-spot kan op een aantal manieren worden gestimuleerd. Denk maar aan directe stimulatie via handmatige massage. Je kunt daarbij voorzichtig een vinger van ongeveer vijf centimeter in je eigen rectum of dat van je partner steken. Zorg er wel voor, dat je nagels getrimd zijn en dat je handen schoon zijn. Het laatste dat je wilt, is met je nagels echt aan de binnenkant van je anus of dat van je partner krabben. Als je het geluk hebt, dat een partner je helpt, ga dan gewoon op je rug liggen en laat je partner een vinger in je steken. Deze zal dan met de vingers een 'kom hierheen'-beweging moeten maken. Een andere manier om de prostaat te stimuleren, is door op handen en knieën te zitten. Laat je partner dan voorzichtig zijn of haar vinger inbrengen. Zorg er wel voor, dat je genoeg glijmiddel in huis hebt.

Kunnen vrouwen ook anaal klaarkomen?

Het is uiteraard goed om te weten, dat niet alleen mannen anaal klaar kunnen komen, maar dat ook vrouwen een anale orgasme kunnen krijgen. Er zijn een paar manieren hoe vrouwen een anale orgasme kunnen krijgen. Een mogelijkheid is het stimuleren van de gevoelige zenuwen rond de anus, inclusief de pudenduszenuw. Deze zenuwen bevinden zich meestal in de buurt van de sluitspier. Dit is dan ook een reden waarom sommige personen liefhebber zijn van ‘rimmen’. Het is verder raadzaam om anale en externe clitorisstimulatie te combineren voor een verbluffende, gemengde orgasme-ervaring. Een andere weg naar anale orgasme is het stimuleren van delen van de interne clitoris via de anus. De zogenaamde G-spot op de voorwand van de vagina en A-spot, ook op de voorwand, maar dichter bij de baarmoederhals. Het is een goed idee om geleidelijk aan te beginnen met anale seks. Je kunt een orgasme stimuleren door je vingers te gebruiken of door te beginnen met externe stimulatie rond de anus.

Als je partner geniet van stimulatie door een seksspeeltje en / of je vingers, dan kun je misschien nadenken over het inbrengen van je penis. Gebruik daarbij altijd veel glijmiddel. Onthoud daarbij, dat als je partner er zin in heeft, je steeds ervoor moet zorgen, dat de clitorisstimulatie blijft komen, of het nu via een speeltje of met je vingers is.

Tips voor anale seks

Wil je ook anaal klaarkomen en wordt het je eerst keer? Dan is het handig om enkele tips tot je te nemen.

Allereerst is het van belang om met de juiste mind set te beginnen met anale seks of in ieder geval het plegen van handelingen in of rondom de anus voor een anale orgasme. Net als bij elk ander soort orgasme, is uit je hoofd komen de sleutel tot het bereiken van een anale orgasme. Als je in gedachten een script draait over de pijn, die je gaat ervaren tijdens anale seks, dan is dat waarschijnlijk precies hoe je het zult ervaren. Onthoud, dat jij de macht over je plezier en je anus hebt. Wees dus bewust van hoe je anus reageert op de aanrakingen van je partner en controleer de ontspanning van je anale sluitspieren door te ontspannen. Hoe meer je het idee kunt loslaten, dat je anus een verboden, vuile plek is, hoe gemakkelijker het zal zijn om je te ontspannen.

Maak bij het hebben van anale seks gebruik van voldoende glijmiddel. Het beschermt je niet alleen tegen irritatie en kleine tranen, maar het verhoogt ook het gevoel van elke lik, streel en stoot in en rond de anus. Breng glijmiddel in de anus aan met een tube glijmiddel, of breng het glijmiddel aan op de buitenkant van de anus en op het oppervlak van je speeltje of de penis van je partner. Als het je eerste keer wordt, dan is het uiteraard van belang om eerst te oefenen met je vingers of met speelgoed welke zo groot is als je vingers. Als het op anale penetratie aankomt, is het best om klein te beginnen. Gebruik eerst je vingers en speeltjes met‘ vingerbreedte ’om stimulatie van de anus te introduceren. Soms kan wrijving bij de opening van je anus voldoende zijn om een orgasme te krijgen.

Verder is het van belang om goed te communiceren met je partner. Geef je partner aan wat je voelt en wat je nodig hebt. Als jij degene bent, die gepenetreerd zal worden, dan is het altijd verstandig om je partner aan te geven of je de penetratie als fijn ervaart of pijnlijk. Je kunt je partner ook verzoeken om de penetratie dan wel het stoten van de penis in je anus rustig aan op te bouwen. Op den duur zullen jullie beiden er plezier aan hebben. Denk aan de anus als je clit of de G-spot van de anus. Het merendeel van de zenuwuiteinden bevindt zich rond de anale opening. Je kunt je dus vooral daarop concentreren bij het penetreren.

Het is ook raadzaam op diem adem te halen tijdens anale seks. Zelfs als je niet denkt, dat je je adem inhoudt tijdens seks, is de kans nog steeds groot dat je het doet. Haal diep adem en laat je lichaam ontspannen in het gevoel van anale stimulatie, zonder oordeel. Observeer hoe je anale sluitspieren losser worden en meer bereid zijn om je partner binnen te laten. Hoe meer je inademt en ontspant tijdens de stimulatie, hoe gemakkelijker het voor je wordt om een orgasme te bereiken. Het is dus belangrijk om je anus te ontspannen. Wanneer je je sluitspieren ontspant en je anus laat ‘hangen’, dan wordt de kracht, die door de sluitspieren wordt gecreëerd verminderd, waardoor je partner zonder weerstand in je anus kan komen. Het trainen van je sluitspieren om te ontspannen is de sleutel tot anaal genot.

Voor nog meer anaal genot hoef je het niet bij vingeren, strelen of likken te laten, maar je kunt ook kiezen voor een combinatie van anaal met vaginaal- of penisstimulatie. Je kunt als vrouw bijvoorbeeld een seksspeeltje in je anus plaatsen, bijvoorbeeld een buttplug en seks hebben met je partner of je kunt een vibrator in je vagina inbrengen en je partner je van achteren laten nemen. Als man kan je ervoor kiezen om een seksspeeltje in je anus te plaatsen en jezelf te masturberen of je kunt jezelf ook van achteren laten nemen door een andere man (als je tenminste daarvoor open staat). Er zijn dus verschillende manieren om echt anaal seks plezier te hebben.

Risico’s - waar moet je voor oppassen?

Elke vorm van seks brengt risico’s met zich mee als je dat onveilig doet en vooral met verschillende partners. Ook bij anale seks is er een risico, dat SOA’s doorgegeven kunnen worden. Infecties en ziekten, die worden gedeeld tijdens geslachtsgemeenschap, zoals HIV, gonorroe, chlamydia en herpes, kunnen worden gedeeld via anale seks.

Van de soorten seksuele activiteit heeft anale seks zelfs het grootste risico voor het overdragen en krijgen van hiv voor zowel mannen als vrouwen. Mensen aan de ontvangende kant van anale seks hebben namelijk veel meer kans om besmet te raken met hiv dan de inbrengende partner. Daarnaast kun je ook last krijgen van aambeien. Het rekken en duwen door anale seks kan bestaande aambeien irriteren, maar het is onwaarschijnlijk, dat de verwijde en uitgerekte bloedvaten in het rectum en de anus ontstaan.

Perforatie van de dikke darm is verder mogelijk, maar komt zeer zelden voor. Indien dat toch gebeurd, dan is chirurgische interventie wel noodzakelijk. Als je dus last hebt van hevige rectale bloedingen en buikpijn na anale seks, dan is het best om je huisarts te raadplegen.

Anale seks: afkijken hoe het moet

Als je geïnteresseerd bent geraakt in anale seks, dan is het begrijpelijk dat je er wat video's van wilt zien. Op veel sex tube sites kun je anale seks video's bekijken, en op onze pagina met anale seks video's kun je ook terecht.

Wil je weten wie de meesteres van de anale seks is? Kijk dan eens naar Siswet19, een top webcammodel van Hollandse bodem.

 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden