Het verschil tussen candaulisme en cuckolding

Het verschil tussen candaulisme en cuckolding

Het verschil tussen candaulisme en cuckolding
3 mei 2021

Candau hoe en cuck wat? Er zullen ongetwijfeld veel mensen zijn die er nog nooit van hebben gehoord en als je er al van gehoord hebt, wordt het vaak met elkaar verward. Om dat verschil uit te kunnen leggen is het misschien verstandig gewoon uit te leggen wat candaulisme en cuckolding is, zodat het één en ander duidelijk wordt.

Candaulisme

Dit is een vorm van seks, waarbij één van de partners met een derde persoon heeft afgesproken om te kijken bij de seks die jij met je partner hebt. Je partner weet hier echter helemaal niets van en dat is nou juist wat je er zo opwindend aan vindt. Je laat jezelf en je partner dus zien tijdens het seksspel aan een derde, zonder dat je partner hiervan op de hoogte is.

Is dat dan geen voyeurisme zou je zeggen, ja in principe is dat een vorm van voyeurisme. Meestal is het de man die het geil vindt om zijn vrouw te laten bekijken tijdens de seks, zonder dat zij het weet. Is de vrouw echter ook exhibitionistisch ingesteld, dan bestaat de mogelijkheid om te variëren. Het kan voor de vrouw net zo opwindend zijn om bekeken te worden tijdens de seks namelijk.

De persoon die staat te kijken is een voyeur, maar dan met toestemming van één van de twee. Het zal 99 van de 100 keer voorkomen dat de voyeur, zichzelf zal bevredigen, dus zet hem of haar op een plekje wat makkelijk schoon is te maken.

Gevaar van candaulisme

Het gevaar kan zijn, dat je partner erachter komt en dan snap je dat er twee dingen kunnen gebeuren, of je hebt de grootste bonje, of als je partner ook enigszins exhibitionistisch is aangelegd, dat jullie gewoon doorgaan omdat je partner er geen probleem mee heeft.

Een leuk weetje over candaulisme is dat het vernoemd is naar koning Candaulus. Een koning uit de oudheid die het geil vond, om zijn dienaar mee te laten genieten van het seksspel met zijn vrouw, zonder dat zijn vrouw ervan afwist. Uiteindelijk kwam zijn vrouw erachter en gaf de bediende vervolgens de keus, of zelfmoord plegen of de koning vermoorden. Het is helaas nergens terug te vinden wat nu uiteindelijk zijn keus is geworden.

Cuckolding

Deze vorm van seks heeft te maken met de onderdanigheid van de man. De man kijkt hiertoe, hoe zijn vrouw seks heeft met een andere man of meerdere mannen. Dit gebeurt meestal onder een vorm van dwang van de vrouw, maar de man heeft daar geen enkele moeite mee, want dat is juist wat hem opwindt. Deze man wordt dus een cuckold genoemd en de man die zijn vrouw neukt is een bull. Het komt ook vaak voor dat hij vernederd wordt, gepijnigd of vastgebonden, maar het kan ook alles tegelijk zijn. Deze vernedering gebeurt over het algemeen door zijn vrouw.

Dit is een soort spel die beiden leuk vinden en heeft helemaal niets met hun relatie te maken. Beiden vinden dit geweldig om te doen en de bull wordt meestal alleen gezien als een levende dildo.

Hij mag meedoen

Het gebeurt ook vaak dat de cuckold uiteindelijk mee mag doen, maar vaak mag hij dan toch zijn eigen vrouw niet neuken. Het blijft dan bij voelen, likken en pijpen terwijl zij door de bulle wordt geneukt. Wanneer de cuckold mee mag doen gebeurt het vaak dat de cuckold aanwijzingen geeft, hoe hij graag wil zien dat zijn vrouw wordt geneukt door de bull. Het kan ook zijn dat de cuckold alleen wordt gebruikt voor een dubbele penetratie.

De meeste mannen vinden het erg opwindend om hun vrouw met een dildo of vibrator te zien spelen, dus waarom geen levende dildo. Het delen van je partner is tegenwoordig helemaal zo raar niet meer. Dat bewijst de talloze websites, zoals SDC, waar je als stel contact kan maken met andere mensen, puur voor de seks, of de goedgevulde swingersclubs.

Hoe komt het

Seksuoloog Susan Block, vroeg zich af hoe het nu komt dat mannen, of in het geval van candaulisme, mannen en vrouwen, opgewonden raken van het feit dat je bekeken wordt, of dat je vrouw seks heeft met een andere man. Het schijnt het oergevoel van jaloezie op te wekken en dan met name bij het cuckolding. Dit oergevoel wekt een soort competitie op, waarbij de lul van de cuckold steeds harder wordt en hoopt dat zijn zaad er krachtiger uit zal spuiten dan van de bull.

Vrouwen zijn enthousiast, toch?

Nou, dat kon wel eens tegenvallen. Het is leuk dat jij die fantasie hebt, maar je vrouw kan het zien als geen blijk van liefde, terwijl jij juist het tegenovergestelde vindt. Ze zal ook het vermoeden kunnen krijgen, dat je dit alleen maar wil zodat jij ook met andere vrouwen seks kan hebben. Oudere vrouwen willen dit ook vaak niet, omdat ze bang zijn dat ze niet seksueel aantrekkelijk genoeg meer te zijn.

De ideale situatie

Je kan er als man, het beste over beginnen als je vrouw in de veertig is, want dan zijn vrouwen seksueel gezien op hun top. De man heeft door zijn leeftijd steeds minder aanmaak van testosteron, waardoor de man meer ontzien wordt en de vrouw zich kan uitleven op haar seksuele verlangens. Dit gebeurt dan ook vaak met een bull die extreem groot is geschapen, of een stuk jonger is waardoor het libido veel hoger is, dan dat van jou.

Er is bij cuckolding op geen enkele manier sprake van liefde. Het is dan ook niet verrassend dat er vaak naar een andere bull wordt gezocht. Welke bull er ook in huis wordt gehaald, deze bull moet altijd respect hebben, ook naar de cuckold toe.

Extreme vormen

Zoals eerder gezegd is het niet ongebruikelijk om de cuckold vast te binden en te pijnigen en met vernederende opmerkingen te smijten, zoals: "hij heeft tenminste een flinke lul, daar kan dat kleine pikkie van jou niet tegenop". Soms krijgt de cuckold ook de opdracht, om de vagina van zijn vrouw leeg en schoon te likken, nadat de bull daar net is klaargekomen.

Zelf meekijken bij een stel

Wil je weten hoe het is om mee te kijken, maar ben je er niet aan toe om je vrouw te delen? Begrijpelijk! Hier kun je een paar streams vinden op Jerkmate waarbij jij mee kunt kijken bij stellen die seks hebben met elkaar. Je kunt ze ook opdrachten geven. Een mooie, minder extreme middenmoot. 

Wil je echter wél een ander in jouw seksleven betrekken? neem dan eens een kijkje op SDC (review)

 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden