Sexting: Dit Zijn De Top 10 Meest Gebruikte Emoji’s En Hun Combinaties

Sexting: Dit Zijn De Top 10 Meest Gebruikte Emoji’s En Hun Combinaties

Sexting: Dit Zijn De Top 10 Meest Gebruikte Emoji’s En Hun Combinaties
14 maart 2021

Voor de één is het een tweede natuur, voor de ander is het even wennen om opgewonden te raken van perziken en courgettes.

Maar vrees niet! In dit artikel doen we precies voor je uit de doeken welke verborgen betekenissen er allemaal zitten achter de groentewinkel die je voorbij kunt zien komen als je aan het appen bent met je (sex) date, of lekker spannende berichtjes aan het uitwisselen bent op de live chat.

Een ding is zeker, na het lezen van dit artikel zul je voorgoed anders gaan nadenken over de ogenschijnlijk onschuldige emoji’s die je dagelijks voorbij ziet komen!

1. 💦 Zweetdruppels

De zweetdruppels emoji zou je normaal gesproken kunnen gebruiken om de persoon voor wie je een bericht stuurt aan te geven, dat je aan het zweten bent omdat je misschien hard gelopen hebt of net uit de gym bent. Echter bij Sexting kun je dit tekentje gebruiken om de andere persoon te laten weten, dat je geil bent en je poesje nat is of je kunt de andere persoon laten weten, dat je bijvoorbeeld lekker bent klaar gekomen en veel meer. Dit teken kan je dus ook gebruiken als vervangen voor woorden als sperma of spuiten. Je zult later in dit artikel ook zien, dat je deze emoji in combinatie kan gebruiken met andere emoji’s.

2. 🍑 Perzik

Ben je aan het flirten met je vriendin en wil je haar duidelijk maken, dat je onder de indruk bent van haar kont of dat je haar sappige vagina lust? Dan kun je deze emoji gebruiken om je vriendin niet direct, maar op een speelse en indirecte manier te laten weten hoe je over haar denkt, wat je lust of haar proberen te vleien.

De emoji wordt ook gebruikt om een sappig kontje te verbeelden.

3. 🍌 Banaan

Deze emoji wordt vaak als alternatief gebruikt voor de Aubergine emoji en moet de penis van de man voorstellen. Sommige vrouwen gebruiken deze emoji ook om vriendinnen via tekstberichten te laten weten, dat de man met wie ze geslapen heeft een grote penis heeft, dat de man zijn werk goed heeft gedaan of dat de man met wie ze het bed gedeeld heeft een onbesneden of een besneden penis heeft. Sommige mannen gebruiken deze emoji ook om aan te geven, dat ze klaar zijn om de kleren van het lijf van de vrouw te scheuren als ze haar ontmoeten. Je kunt deze emoji dus op verschillende manieren gebruiken. Het laatste hangt natuurlijk van de context af waarin deze emoji gebruikt wordt.

4. 🍆Aubergine

Deze emoji is vrijwel bij een ieder bekend. De aubergine emoji moet de penis voorstellen. De meeste mannen gebruiken deze emoji om indruk te maken op de vrouw. Ze kunnen deze bijvoorbeeld gebruiken om de vrouw een indicatie te geven van de grootte van hun lid. Sommige vrouwen, die bijvoorbeeld aan de geile kant zijn sturen deze emoji naar de man of hun partner om aan te geven, dat ze zin hebben in seks. Een man kan deze emoji in combinatie gebruiken met de zweetdruppels emoji. Hiermee kunnen ze de vrouw bijvoorbeeld aangeven, dat ze spuitend klaar willen komen in haar vagina of op haar billen. In het laatste geval zou je ook nog de perzik emoji kunnen gebruiken.

Een voorbeeld van de combinaties: 🍆 💦 🍆 💦 🍑

5. 🌶️ Pittige peper

Je kunt deze emoji vooral gebruiken om je partner aan te geven, dat je geil bent en dat je het gesprek wil brengen naar een ander niveau. Ben je van plan om je partner in de avonduren te ontvangen? Dan kan je haar laten weten, dat je niet op haar kan wachten en dat jullie er een hete geile avond van zullen maken. Je kunt deze emoji ook gebruik om je partner te laten weten hoe heet je haar vindt of hoe heet ze je kan maken met haar sexy lijf.

6. 🍓Aardbei

Als je partner twijfelt of je seksueel actief bent en of je klaar bent voor de daad, dan kan ze he de aarbei emoji sturen. Deze emoji symboliseert, dat je niet alleen rijp bent op seksueel gebied, maar dat je ook klaar bent voor de daad.

7. 🌮 Taco

De taco emoji moet een geile vagina voorstellen. Deze emoji kan een vrouw sturen voor een man om hem impliciet aan te geven, dat haar taco gevuld moet worden met vlees. Of jij kan als man deze emoji voor je partner sturen om haar subtiel aan te geven, dat je aan de geile kant bent en haar poesje wil vullen met vlees.

Andere mogelijke combinaties: 👉 👉 🌮 💦

Deze combinatie kan door de mannelijke partner gebruikt worden om zijn vriendin, vrouw of partner aan te geven, dat hij zin heeft in seks en lekker wil klaarkomen in haar en haar ook wil laten klaar komen. Daarnaast kan de man de vrouw ook aangeven, dat hij haar taco zodanig wil vingeren, dat ze spuitend zal klaar komen. De vrouw kan deze emoji’s ook naar de man sturen om hem aan te geven, dat ze zin heeft in seks of dat ze gevingerd wil worden tot ze lekker spuitend klaar komt.

8. 🍒Kersen

Kersen moeten de testikels of beter gezegd de ballen van de man voorstellen. Als je bijvoorbeeld aan het kletsen bent met je vriendinnen over de grootte van de ballen van een man met wie je het bed gedeeld hebt en je het woord ballen of testikels niet wil noemen, dan kun je daar kersen voor in de plaats gebruiken. Je kunt je vrienden dan gecodeerd laten weten of je zijn ballen als groot of klein hebt ervaren.

9. 👉Vinger

Vind je het leuk om gevingerd te worden? Dan zou je deze emoji kunnen sturen naar je vriend, man of partner. Je kunt ze hiermee alvast opgeilen op wat komen zal. Ook als je je vriendin van plan bent te vingeren, kan je haar warm maken door deze emoji te sturen en haar subtiel aan te geven, dat je haar wil vingeren en meer.

10. 👌 Oké teken

Sms deze naast de vinger en je bent eigenlijk terug op de middelbare school, terwijl je het oude vinger-in-het-gat-handsignaal doet voor penetrerende seks. Sommige personen gebruiken deze emoji ook om anale seks aan te duiden. Het gaatje moet dan de anus voorstellen en de partner van de man zou dan moeten aangeven of ze daar zin in heeft of niet.

Andere mogelijke combinaties: 👉 👌

Deze emoji kun je ook combineren met de wijsteken emoji. Dit betekent niets anders, dan je partner vragen om seks te hebben met elkaar. Je kunt je vriendin met deze combinatie ook aangeven, dat je erg veel zin hebt om haar te vingeren.

Sex chatten met Camgirls

Wist je dat er websites zijn waarbij je met geile vrouwen kunt chatten? Lees bijvoorbeeld eens onze Live Jasmin Review als je een idee wilt krijgen van wat je allemaal kunt doen op degelijke platforms.

Behalve chatten, kun je ook hun video's bekijken en zelfs je eigen webcam aanzetten voor wat privé plezier! Maar het begint natuurlijk allemaal bij de juiste sexting techniek... We hopen dan ook dat je wat aan dit artikel gehad hebt! 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden