De Wereld van de SPH Small Penis Humiliation - Kleine Penis Vernedering

De Wereld van de SPH Small Penis Humiliation - Kleine Penis Vernedering

De Wereld van de SPH Small Penis Humiliation - Kleine Penis Vernedering
6 maart 2021

Small Penis Humiliation (SPH)

Vandaag gaan we in op een interessant subgenre van de erotiek: SPH.

Wat is SPH?

Small Penis Humiliation oftewel Kleine Penis Vernedering is een vorm van verbale erotische vernedering waarbij, in de meeste gevallen, een kleine penis betrokken is. De dominante persoon, gewoonlijk de vrouw zal dan met wederzijds goedvinden van de man de penis op verschillende manieren vernederen. Dit kan zowel in privé als in het openbaar plaatsvinden. Zowel mannen als vrouwen kunnen bijzonder seksueel opgewonden raken van SPH. Het is interessant om te weten, dat er ook verschillende vormen van SPH- seks zijn. De meest bekende vormen van SPH zullen in dit artikel nader uitgewerkt worden.

De SPH scène

Onderdanige mannen, die dol zijn op SPH, hoeven niet per se een kleine penis te hebben. Deze mannen houden van het idee om vernederd te worden om hun penis. Ze laten hun penis dan als nutteloos behandelen en bespotten met een grote penis van bijvoorbeeld een andere man, die ook meedoet aan het seks spel of bespotten met grotere voorwerpen dan de penis.

Sommige vrouwen raken daar seksueel opgewonden van. Vooral de mogelijkheid hebben om de penis van de man de baas te zijn kan een vrouw super seksueel opgewonden maken. Velen kunnen het afzwakken van het door de samenleving opgelegde mannelijkheidsgevoel als zeer erotisch ervaren.

SPH wordt ook vaak geassocieerd met cuckholding. De onderdanige man met een kleine penis wordt dan afgewezen en vernederd met het argument, dat hij zijn partner niet kan bevredigen of dat zijn penis niet groot genoeg is om zijn vrouw seksueel te bevredigen. Sommige vernederingen van kleine penis worden ook online gedaan. Dit zou je vooral kunnen zien tijdens een cam show. Natuurlijk moet het webcammodel wel open staan voor SPH. De onderdanige man zou ook foto's van zijn penis op internet kunnen plaatsen met de bedoeling bespot te worden. In veel gevallen is er een BDSM-sessie via de webcam, waarbij een dominatrix de onderdanige vernedert door middel van een video.

Verschillende vormen van SPH

Als je naar SPH video’s zoekt op het internet, dan zal je merken, dat er verschillende vormen van SPH zijn. Enkele vormen van SPH zijn verbale vernedering, publieke blootstelling, kuisheid, horens, travestie en nog veel meer.

Verbale vernedering

Een van de meest voorkomende vormen van SPH is de verbale vernedering. De man wil in dat geval dan graag horen hoe de vrouw zijn penis aan het vernederen is om de grootte dan wel kleinheid. Meestal kan deze vorm uitgevoerd worden middels een rollenspel. De man kan dan de kamer van een vrouw binnenkomen en zich uitkleden en terwijl hij dat doet, zal de vrouw hem dan belachelijk maken om de kleine penis welke plots tevoorschijn komt. Dit is namelijk een effectief middel om veel mannen vrij te krijgen. Ze vinden het prima om alleen maar over hun penisgrootte te praten, en het gaat nooit verder dan dat.

Publieke blootstelling

Sommige mannen proberen de vernedering naar een hoger niveau te tillen. Ze willen niet alleen, dat hun penis bespot wordt, maar willen ook, dat andere mensen hun penis zien en er om lachen. Je kunt je dan een situatie voorstellen waarbij de man foto’s maakt en deze op internet plaatst of laat plaatsen. Na deze geplaatst te hebben wordt er op de foto’s gereageerd en de man is dan vooral geïnteresseerd in de vernederende opmerkingen van vrouwen. Soms tonen de foto's die de mannen plaatsen hun penissen naast een tube of een aansteker. Op deze manier kunnen ze de grootte van hun penis "op schaal" laten zien.

Kuisheid

Om te benadrukken hoe "nutteloos" hun penissen zijn, dragen sommige mannen graag een kuisheidskooi. Een kuisheidskooi is een metalen apparaat, dat zich om de penis omsluit, vastgemaakt aan de testikels, waardoor een man erdoorheen kan plassen maar geen erectie kan krijgen.

Een man voelt zich beslist vernederd als hij een kuisheidskooi draagt. Het apparaat onderstreept hoe "nutteloos" zijn penis is. Hij is letterlijk niet in staat om een ​​vrouw te penetreren met de kooi om zijn penis. Hij kan zichzelf niet eens aaien. Hij zit letterlijk in de val.

Stel je voor dat je een kuisheidskooi draagt ​​en de instructie krijgt om porno te kijken, zodat je opgewonden raakt. Terwijl je penis worstelt om in de kooi te groeien, snijdt het metaal in je geslachtsdelen. Dit doet pijn - maar dit is slechts een deel van de aantrekkingskracht - voor de onderdanige en de dominante vrouw.

Cuckhold

Sommige mannen willen zien hoe een vrouw, vooral hun eigen vrouw, seks aan het bedrijven is met een andere man, die zelf een veel grotere penis heeft. Mannen vinden dit interessant en kunnen er bijzonder opgewonden van raken. Aan de andere kant is het ook een manier om hem te vernederen en hem eraan te herinneren hoe nutteloos hij is vanwege zijn kleine penis. Sommige mannen betalen zelf, dat hun vrouw seks kan hebben met een andere man terwijl zij dan toekijken.

Travestie

Sommige mannen met deze seksuele neiging vinden het ook leuk om gedwongen te worden een ​​slipje voor vrouwen te dragen. Hiermee proberen ze uit te beelden, dat hun penis zo klein is, dat het wel op een clitoris lijkt. Mannen die graag cross-dressen, trekken graag slipjes aan en vinden het zelfs fijn om de instructie te krijgen om dat slipje naar hun werk te dragen. Het schuren van de penis aan het slipje vinden ze dan zeer opwindend.

Camgirls & SPH

Sommige mannen, die bijvoorbeeld geen partner hebben, vinden het fijn om zich te laten vernederen door webcammodellen. Ze zoeken dan de webcammodellen op, die open staan voor SPH, ze verzoeken het model een groepssessie te hebben of een privé sessie en ze bieden het model de mogelijkheid om hun flink virtueel te vernederen om hun kleine penissen. Een van de bekenden modellen van Jerkmate, dat hiervoor open staat is Jas Jaede.

Op Cam4 staan modellen als Sakura_Queen69, erica_forever en sarahXcam onder andere open voor SPH. Op Chaturbate zijn dat tot slot onder andere Skyla_core, Lillysshowx en Alexastevens. Deze modellen weten precies hoe ze mannen moeten bespotten en vernederen om hun kleine penis.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden