Top 10 Populairste Camgirls Op Live Jasmin

Top 10 Populairste Camgirls Op Live Jasmin

18 maart 2021

Voordat we jullie de populairste modellen laten zien vertellen wij graag wat over het cam site van LiveJasmin, een cam site die je zeker moet kennen als je aan webcam-fan bent!

LiveJasmin is een van de bekendste cam sites waar vrouwen live sex kunnen hebben voor de webcam. Op deze webcam site kunnen leden en bezoekers live chatten met modellen, amateurs camgirls en pornosterren van over de hele wereld. Wat ons betreft echt een fijnere webcam sites, door de diversiteit aan vrouwen, en en zijn een hoop webcam sites.

Wij presenteren u: de populairste camgirls van de webcam site LiveJasmin!

1.  Missy Jolie

 

Echt een prachtige Milf van ondertussen al weer 44 jaar oud, iets wat wij haar absoluut niet zouden geven qua leeftijd, want zeg nou zelf, deze schoonheid ziet er toch geweldig uit! Als je MissyJolie vraag naar haar leeftijd zegt zij zelf het volgende "Ik hou van mijn leeftijd! Oud genoeg om beter te weten, jong genoeg om er niet om te geven en ervaren genoeg om het goed te doen!" Zo is het maar net vinden wij. MissyJolie is een prachtige arabische dame met heerlijke grote borsten, een goed figuur èn een stel ogen die je betoveren!

Wij hebben hierboven alvast een gratis sex filmpje van MissyJolie toegevoegd als voorproefje. Je vind online veel filmpjes van MissyJolie, zoals dat ene filmpje waar zij zichzelf hard verwend met een grote dildo, ze neuk haar natte kutje hier erg hard mee. Al zou ze een stuk liever hebben dat er een man binnenkwam met een heerlijke dikke vleeslul om haar eens goed te nemen, maar aangezien dat deze keer niet lukte weet zij zich prima zelf te vermaken!

Ga naar het account van Missy Jolie

En voor de twitteraars onder ons, hier vind je haar Twitter.

2. Elise Loff

Dit spannende webcam model is wie jij wilt dat zij is. "Ik ben de stoute versie van een braaf meisje of ik kan, ook de brave versie van een stout meisje zijn. Als jij mij stout laat zijn, zal ik echt braaf worden. Zoet of geil meisje, engel of demon, nog niet beslist!" Wat zij vooral voor de live cam doet: dansen, rollenspellen, seksspeeltjes & close-up.

Ze houdt van: katten (of poesjes), eerlijkheid, aardige mensen, mannen met mooie handen, intelligente mensen, een rustige houding, respect, muziek en dans. Waar EliseLoff niet van houdt zijn, haast, beledigingen, geweld, alles wat een zwakke persoonlijkheid laat zien

"De schoonheid van een vrouw zit niet in de kleren die ze draagt, ware schoonheid zie je in haar ogen, want dat is de deuropening naar haar hart. Ware schoonheid in een vrouw wordt weerspiegeld in haar ziel en het groeit alleen met het verstrijken van de jaren. Als je weet hoe je de vrouw in mij kunt ontdekken, dan zul je een vriendelijk hart vinden en dat niet alleen ;)" Deze mooie dame heeft niet alleen een prachtig lijf om naar te kijken tijdens de live cam, maar ook heeft zij een goed stel hersenen!

EliseLoff is net als de meeste (webcam) vrouwen biseksueel, dus zij vindt het ook heerlijk om te kijken naar mooie vrouwen, maar ook om met hun te spelen. Deze mooie slanke brunette komt uit Europa, heeft geen tatoeages of piercings en is dol op het spelen met seksspeeltjes. Deze prachtige vrouw straal een en al allure uit, met haar ranke lijfje en mooie prompte c-cup borsten. EliseLoff is een vrij exclusief webcam model, dus je zult haar niet op veel verschillende cam sites tegenkomen. Maar de cam sites waar zij wel actief is op de live cam zijn het geld zeker waard!

 

Breng Elise Loff een bezoekje

3. Melvina May

Maak je klaar om te springen in de wereld van plezier en bevrediging! De kernwoorden die wij bij MelvinaMay kunnen bedenken zijn: tiener, dansen, olie, roken, rollenspel, seksspeeltjes & close-ups. Klinkt best lekker toch?

Slimme en vriendelijke mannen met een goed gevoel voor humor kunnen MelvinaMay makkelijk charmeren en opwarmen. Voel jij je daardoor aangesproken, neem dan zeker eens de tijd om met haar te gaan chatten en haar live te bekijken achter de webcam. MelvinaMay houdt trouwens niet van onbeschofte en ongeduldige mannen die zich niet voorstellen of geen gedag zeggen. Vrij logisch als je het ons vraagt, vriendelijk en respect willen wij toch allemaal!

MelvinaMay is een 19 jaar oude tiener, een combinatie van lieflijk en ondeugend. Deze jonge frisse wind is altijd positief maar ook verantwoordelijk, daar kunnen sommige camgirls nog wat van leren ;) . Ze is een heel ruimdenkend mens, en hoop dat ook in andere mensen (mannen) terug te zien, zo is er samen veel gekkigheid en lol te beleven.

Wil jij deze kleurrijke leuke meid ook eens live zien achter de cam, check dan zeker haar account!

Doe Melvina May haar Halsband zelf om

4. Anisyia Love

Wederom een prachtige exclusieve schoonheid in onze lijst van populairste camgirls van Livejasmin. Deze exclusieve beauty is nergens anders te bewonderen, dus wanneer je haar wil zien achter de webcam, weet je welke webcam site je moet hebben!

AnisyiaLove is een dertigjarige schone uit Roemenië, die er heel erg van geniet om samen plezier te maken. Een geweldig slank en toch mooie gevormd lijf met een heerlijk rondje kontje heeft deze brunette. Zij kan intens genieten en wordt botergeil van het idee dat ze jou op kan winden, ze wil zien hoe je van jullie fantasie geniet, en hoe stijf en opgewonden jij bent, zo maak je haar helemaal gek. Wie weet kunnen jullie op die manier wel samen tegelijk klaarkomen.

Een misser voor haar is trouwens wanneer er niet beleefd word gepraat tijdens het chatten, al heel simpel met gedag zeggen en bedanken.

Ook is Anisyia dol op het spelen met zichzelf, ze speelt graag samen met haar fuckmachine, en haar nieuwe speelgoed genaamd John. Wel is Anisyia een dominant type, ze houdt van al haar slaven, zij wil graag zien hoe jij haar dient en pleziert, terwijl zij gekleed is in een geil latex pakje.

De woorden die bij de live sex van Anisyia op de cam site horen zijn: dansen, squirten, olie, vingeren, dildo, striptease, rollenspel, grote borsten, speeltjes, close-up, orgasme, vibrator, camel toe, love balls/beads, strapon. Dit is zo te zien een flinke lijst, dus voor iedereen wel een mooie fetisj of voorliefde terug te vinden!

AnisyiaLove's live show vind je hier

Gratis video van AnisyiaLove

 

 

5. SuperbBianca

SuperBBianca is best een mysterieuze dame, online zul je niet heel veel over haar vinden. Als wij haar vragen of ze iets specifieks over zichzelf wil vertellen verteld zij ons dit: Super lichaam, scherpe geest en geweldig plezier, klinkt als een reclamespotje, toch? Eigenlijk niet! Kom langs en ontdek me!

Ze geniet van een goed gesprek, plagen en geplaagd worden. Afstotend vindt ze onbeschofte, onbeleefde mannen die haar behandelen als een seksueel object.

Eigenlijk moet je deze bloedmooie meid zelf gaan ontdekken, als je meer over haar te weten wilt komen, wij kunnen je beloven dat ze echt, maar dan ook echt de moeite waard is. 

Ga naar SuperbBianca's profiel!

6. Ophelia (Little Red Bunny)

Ohelia is moeilijk te missen als je ook maar iéts van de top webcamgirls af weet op live Jasmin. Wie is ze? Nou, hier een kort pedigree:

  • 6 X WINNAAR Beste CamGirl van het Jaar
  • The Sex Award 2013
  • AVN Awards 2014
  • LCA 2015
  • AW Awards 2015
  • Hall of Fame AWA 2016

En ondanks dat aanstormend talent tegenwoordig wat meer in de spotlights staan, is deze lekkere cougar pas net warmgedraaid en leniger dan ooit.

Zorg dat je wat lekkers te eten en te drinken bij de hand hebt (of je vaseline en een doekje), ga er lekker ontspannen voor zitten en geniet vooral van haar en haar live webcam, met een heerlijke bekende oude hit op de achtergrond. Vraag jij je soms af of Ophelia een echte natuurlijke red head is, er is een manier om dat te controleren, maar dat moet je toch echt zelf zien!

Aangezien ze nu niet meer mag dansen, wil zij wel graag laten weten aan ons dat ze heel energiek en flexibel is, ze kan volop met haar lekkere ronde kontje schudden maar ook de meest bijzondere acrobatische moves aan jou laten zien.

Ophelia heeft weer een hoop nieuwe foto's voor jou, prachtig opwindende close-ups van haar intiemste plekjes, ware kunstwerken.

De kernwoorden om Ophelia te omschrijven zijn: tiener, dansen, spuiten, olie, roken, vingeren, dildo, kleine tietjes, striptease, rollenspel, speelgoed, close-up, buttplug, orgasme, vibrator, cameltoe, anaal, strapon

Ze is echt veel ondeugender dan je kunt bedenken, achter dat schattige masker gaat toch een veel viezer meisje schuil, daag haar maar eens uit met jouw vieze fantasieen dan zul je zien hoe nat Ophelia daarvan wordt. Ze is ondanks haar looks zeker geen engeltje.

Ophelia (aka Little Red Bunny) profiel op Live Jasmin

7. AndreaKalo

Laat jij je ook helemaal gek maken en verleiden door deze geile stoute 'engel' Met veel passie zal zij jou geilste en meest intense fantasieën willen bevredigen en jou zo op een hele hete laten klaarkomen. Een manier die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt mogen ervaren, eentje die zeker weten zal smaken naar meer, veel meer!

Deze squirtende verleidster wil graag "engel" genoemd worden, dat wind haar alleen maar extra op.. Net als speeltjes, of eigenlijk alles wat zij in haar geile gaatjes kan stoppen. Wat denk je van een verse, koud, grote komkommer, die zij soepeltjes in haar kutje laat glijden? Wanneer zij is klaargekomen gaat zij graag nog door, ze houdt er van wanneer je kijkt naar haar, terwijl zij heerlijk over haar clitoris wrijft. Zelfs na het orgasme gaat zij door, het blijft haar opwinden als jij haar bekijkt.

Ook houd AndreaKalo van het uitproberen van nieuwe dingen en nieuwe ervaringen, gelukkig voor ons is zij heel ruimdenkend. Dus mocht een je een spannend idee hebben, wees dan niet te voorzichtig en stel het aan haar voor, wie weet!

AndreaKalo (AngelKiuty) is een echte ster in de webcam wereld, ze maakte zelfs meer dan 11.000 prive-live sex shows, ze weet wat jij wilt zien. Vaak gebruikt zij een hoop olie op haar lekkere latina kont, wat een goede opwarmer is.

Bezoek het profiel van AndreaKalo

8. RebeccaBlush

RebeccaBlush is het type meisje met een bruisende persoonlijkheid en ook nog eens een goed gevoel voor humor. Ze is dol op chatten, ze vindt het heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen en nodigt je dan ook graag uit in haar chatroom. Kom eens binnen en leer elkaar kennen, zo kunnen jullie samen een hoop plezier beleven, het draait niet alleen maar om seks en praten over seks. Maar met elkaar kunnen lachen en delen van ervaringen en verhalen vindt zij ook erg leuk, zij houdt ervan om iemand echt te leren kennen en zo een diepere band samen op te bouwen. Het draait niet alleen maar om geld verdienen, vooral om lol! Deel het leven!

Een bekende quote van RebeccaBlush is: " Wacht niet op andere mensen om je gelukkig te maken. Het geluk dar je ervaart krijgt moet je zelf maken."

Maar ook deze horen wij wel vaker bij dit sexy webcammodel voorbijkomen: "Sexy" is onafhankelijk zijn, zelfverzekerd zijn en plezier hebben!

Normaal is juist bijzonder, zij houdt vooral van 'normale' en orale seks. In tijden als deze is het ook fijn om mensen te vinden die het gewone en soms simpel ogende kunnen waarderen en koesteren.

Een van RebeccaBlush's fantasieën is iemand te vinden die haar de rillingen kan bezorgen, haar kan laten huiveren en snakken naar.. iemand waar zij misschien zelfs een beetje bang voor is, maar tegelijkertijd ook naar hunkert en verlangt.

Duidelijk is dat zij niet valt voor mannen met een hoop duidelijk merkbare onzekerheden, ze valt op een ego, een ego dat geloof en vertrouwt in zijn charme en mannelijkheid. Onzekerheid vindt zij dus een duidelijke afknapper.

Wat wij bij RebeccaBlush vinden passen zijn de volgende woorden: Tiener, dansen, olie, rollenspel, speeltjes, close up. Hier hoort ook nog bij volgens ons: kont, want die is echt niet te missen!

Ga naar Rebecca Blush haar profiel

En kijk ook eens naar haar Instagram en of naar haar Twitter.

9. Catalina Lopez

Deze prachtige 33 jarige mysterieuze dame is ook een exclusief LiveJasmin webcam model. Met haar mooie atletische lijfje weet ze ieder in haar privé chat om haar vinger te winden, wat je van haar kunt verwachten als jullie een live chat hebben is: close-up, olie, dansen, lange nagels, kousen en tattoos.

De rondborstige CatalinaLopez is een lust voor het ook, zij weet precies hoe ze haar lijf moet gebruiken om te verleiden.

Wij hebben zelf ook het genoegen gehad om haar te bekijken, ze lag heerlijk met haar ronde dikke billen te schudden, het herkenbare vlindertje op haar bil ging speels heen en weer. Haar kontje trouwens, wil zij graag gevuld hebben! Of het nu met speeltjes is, zoals anal Brads of vingers of een lekkere dikke pik, dat maakt haar niet eens zoveel uit. Ze wordt graag anaal gevuld! 

Grote kont, grote tieten, Latina, eigenlijk een langharige sekspop. Ze vindt het heerlijk om diep anaal te vingeren, daar wordt ze echt bloedje geil en nat van. Maar ook stop Catalina graag haar grote dildo in haar kontje, of haar kutje dat maakt haar eigenlijk niks uit! Dubbele penetratie schrikt haar ook zeker niet af, zeker met een lekkere dosis olie om alles makkelijk, snel en diep te laten glijden. Ook houdt zij zo nu en dan van het nodige voeten-werk.

CatalinaLopez is een echt pleaser. Wat jou gelukkig maakt, maakt haar ook gelukkig. Wat jou opwind, windt haar nog veel meer op. Ze is een zeer professionele performer, maar het draait niet alleen om geld verdienen achter de webcam, ze is er vooral om jou te behagen en blij te maken.

Ze houdt niet van vooroordelen en al helemaal niet als mensen te snel conclusies over haar trekken. Ze vindt niet dat mensen, zo ook zij zelf, beoordeeld moeten worden op hun uiterlijk. Zoals CatalinaLopez zelf zegt, er is meer aan mij dan mijn lichaam”.

Deze prachtige Latina vinnd het heerlijk om te webcammen en bekeken te worden, ook als zij met zichzelf speelt. Binnenkort opent ze als exclusief webcammodel haar eigen fanclub, als je fan bent moet je daar zeker bij zijn!

Liveshow van Catalina Lopez

10. Susan Jewel

Ze ziet zichzelf als een prinses, en wil dan ook heel graag zo behandeld worden. Maar eigenlijk is SusanJewel meer het buurmeisjes type, lief, vriendelijk, zachtaardig en lekker down to earth. Zij staat lekker met beide benen op de grond, maar toch is zij ook een eeuwige romanticus. Ze houdt er dan ook zeker van om tijdens de privé sessies persoonlijk en diep te gaan voor een intensere diepe connectie. Uiteraard is zij ook best stout en ondeugend, maar alleen als jij dat ook wilt.

SusanJewel is een seksuele vrouw, ze houdt ervan! Maar dat betekent niet dat ze álles doet, ook zij geeft aan dat ze grenzen heeft.

Ze houdt van mannen die zich als gentlemen gedragen, die weten hoe je een vrouw hoort te behandelen. Wanneer zij weten wat ze willen, ze willen haar en weten ook hoe ze haar aandacht moeten vangen. Ze houdt er niet zo van hoe het er soms aan toe gaat in de chatrooms, goedkoop en brutaal, gelukkig is zij ervaren genoeg om hier goed mee om te gaan. En gaat SusanJewel zo niet over haar eigen grenzen heen door bijvoorbeeld gecommandeerd te worden dat ze naakt moet.

Deze Russische schone verwacht dus dat je je normaal opstelt en vriendelijk blijft. Dan is ze bereid om ver te gaan voor jou, wanneer jullie die fijne klik hebben. Ze doet prive veel om jou te plezieren, zelfs anaal! Ook kun jij kiezen wat voor sexy outfit zij aan zal doen speciaal voor jou.

Bekijk Susan Jewel live!

Welke cam sites is jouw favoriet? Laat het ons weten, misschien nemen we jouw favoriete cam sites wel mee in onze lijsten van live webcam sites!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden