Hoe Duur Is Webcam Seks?

Hoe Duur Is Webcam Seks?

Hoe Duur Is Webcam Seks?
9 februari 2021

Wie zich aan het oriënteren is op webcam seks, vraagt zich op een bepaald moment af: 'hoeveel kost dat eigenlijk'? Alhoewel de exacte kosten natuurlijk verschillen per website (waarover later meer), dekt het volgende antwoord al goed de lading:

In de meeste gevallen, kun je met wat beperkingen gratis cam shows bekijken op de verschillende sites. Wil je daarentegen veel meer uit je account halen, wil je een beetje interactie hebben met het model of heb je speciale verzoekjes, dan zal je afhankelijk van de site tokens of credits moeten kopen.

Uiteraard zal je benieuwd zijn naar de bedragen welke neergeteld moeten worden voor het kopen van tokens of credits. Dat kun je hier beneden terugvinden.


Over het algemeen zal je ook merken, dat veel gebruikers een bezoekje brengen aan een sekscamsite, maar niet precies weten wat de kosten zijn of hoe ze daadwerkelijk credits of tokens kunnen kopen. Ongeacht of het nou gaat om een cam site als Camsoda, Bongacams of welke cam site dan ook, alle sites hebben dezelfde kenmerken. De prijzen kunnen echter van site tot site en van kamer tot kamer verschillen. In dit artikel krijg je een kort overzicht te zien van wat je kunt verwachten op de verschillende populaire cam sites. 


De verschillende cam sites qua prijs nader bekeken 

Laten we enkele populaire cam sites afgaan om zo dichter tot de prijs van webcam sex te komen.


Camsoda

CamSoda is een freemium sekschatsite gevuld met een heleboel sexy naakte modellen. Terwijl je door de voorpagina bladert, zul je merken, dat de meeste meisjes al schaars gekleed zijn, en met een beetje geluk spier naakt. Het leukste van CamSoda is, dat je je muis op een miniatuur kunt laten staan van bijvoorbeeld je favoriete model en alle kamers komen tot leven. Camerakwaliteit, of cam2cam is ingeschakeld, en de prijzen variëren allemaal erg sterk van kamer tot kamer.

  • CamSoda-kosten per token: 8-12 cent
  • Goedkoopste CamSoda-prijzen: 6 tokens / min
  • Gemiddelde CamSoda-prijzen: 24 tokens / min

 

BongaCams 

BongaCams is een fantastische webcamwebsite voor volwassenen, als je voorbij de pop-ups kunt komen. De site bestaat uit een aantal interessante modellen alsook webcams van hoge kwaliteit en een schone gebruikersinterface. Het nadeel is, dat het vaker voorkomt, dat BongaCams haar gebruikters ‘spamt’ met herinneringen om een aankoop te doen totdat ze daadwerkelijk iets kopen. De pop-ups stoppen meestal zodra je tokens in je account hebt, maar je krijgt nog steeds af en toe een pop-up melding.

  • BongaCams kosten per token: 5-8 cent
  • Goedkoopste BongaCams-prijzen: 60,0 tokens / min
  • Gemiddelde prijzen van BongaCams: 60,0 tokens / min


Cam4.com

Cam4 heeft veel webcam-modellen. De tokens zijn veel duurder dan op enige andere freemium cam-site. Bovendien is de site gevuld met een heleboel advertenties en pop-ups, die jou als gebruiker voortdurend bombarderen. Veel basisfuncties zijn vergrendeld achter een maandelijks VIP-pakket, dat inderdaad een aantal interessante voordelen toevoegt, maar zijn bij lange na niet voldoende.

  • Cam4-kosten per token: 16-20 cent
  • Goedkoopste Cam4-prijzen: 6 tokens / min
  • Gemiddelde Cam4-prijzen: 30 tokens / min

Cams.com

Als je het leuk vindt om te weten waar het model met wie je aan de praat bent geraakt vandaan komt, dan is Cams.com (lees hier de review) de site voor jou. Elke model heeft daar een vlaggetje om je precies te vertellen waar ze vandaan komt. Cams.com heeft webcams van hoge kwaliteit en een aantal serieus hete meiden, maar de prijzen zijn een beetje aan de hoge kant ten opzichte van andere cam sites. Cams.com brengt bijna alles op de site in rekening, je moet zelfs extra betalen voor cam2cam. Deze site is echter de enige, die de interactieve seksspeeltjesfunctie van Connexion aanbiedt.

  • Cams.com-kosten per token: 10-12 cent
  • Goedkoopste Cams.com-prijzen: 30 tokens / min
  • Gemiddelde prijzen op Cams.com: 30 tokens / min

Chaturbate.com

Chaturbate behoort thans tot een van de grootste op tips gebaseerde cam-sites ter wereld. Op elk moment van de dag heeft Chaturbate meestal meer dan het dubbele aantal webcamrooms dan welke andere cam site dan ook. Chaturbate is gevuld met een overvloed aan vers sexy ‘vlees’ en actie, met videokwaliteit tot 4K. Het kan echter erg druk worden, in sommige chatrooms zijn er soms meer dan 10.000 mensen tegelijk aan het kijken en chatten. Niet alle modellen bieden echter privéshows/ cam2cam.

  • Chaturbate-kosten per token: 9-11 cent
  • Goedkoopste Chaturbate-prijzen: 6 tokens / min
  • Gemiddelde Chaturbate-prijzen: 30 tokens / min

ImLive.com

ImLive, de leider in betaalbare sekscams, is een cam site, die gebruikers zwaar beloont. Als je credits koopt en uitgeeft op ImLive, krijg je statusbeloningspunten. Zodra je genoeg punten hebt verzameld, wordt je niveau opgewaardeerd. Elk niveau geeft je meer gratis bonuscredits bij elke aankoop, naast een hele reeks andere kortingen. Maar er is een addertje onder het gras, de videokwaliteit is vaak niet de beste.

  • ImLive-kosten per krediet: $ 1,00
  • Goedkoopste ImLive-prijzen: 0,98 credits / min
  • Gemiddelde ImLive-prijzen: 2,50 credits / min

LiveJasmin.com

In termen van kwaliteit, kwantiteit en klantenondersteuning is LiveJasmin de ongeëvenaarde leider in sekscams voor volwassenen. Ze hebben een enorme selectie webcam-modellen, die allemaal werken met HD-camera's. De nieuwe modellen op LiveJasmin brengen de laagste tarieven in rekening, terwijl de meer ervaren modellen iet wat meer in rekening brengen. Zoals je zou verwachten, hebben de warmere meisjes de neiging hogere prijzen te vragen. Je kunt de kamers verder filteren op prijzen.

  • LiveJasmin-kosten per krediet: $ 1,13-1,28
  • Goedkoopste LiveJasmin-prijzen: 0,98 credits / min
  • Gemiddelde LiveJasmin-prijzen: 2,00 credits / min
  • C2C en 2-wegsaudio: elk 1-2 credits / min

MyFreeCams.com

My Free Cams is ooit de leider geweest in gratis sekscams, echter heden ten dage is deze site misschien niet langer de beste site die er is, maar dat betekent niet, dat het slecht is. MyFreeCams heeft eigenlijk een van de grootste selecties van webcammodellen op elke site. Het probleem met MyFreeCams is, dat ze een verouderde gebruikersinterface hebben, die minder georganiseerd en moeilijk te navigeren is. Gelukkig heeft de site wel een aantal serieus verbluffende exclusieve modellen, die nergens anders verschijnen dan op deze site. 

  • MyFreeCams kosten per token - 8-10 cent
  • Goedkoopste MyFreeCams-prijzen - 60 tokens / min
  • Gemiddelde MyFreeCams-prijzen - 60 tokens / min

Streamate.com

Streamate is uniek wat cam- sites betreft. Meestal moet je een token- of creditspakket kopen op een cam site, maar op Streamate is het een beetje anders. Je laat namelijk je betalingsinformatie in het bestand en betaald naar gebruik. Aan het einde van elke show betaalt je precies wat je hebt uitgegeven. De site begint met een dagelijkse bestedingslimiet van $50,00, die je zelf kunt aanpassen. 

  • Streamate-kosten per krediet: Je lokale valuta
  • Goedkoopste Streamate-prijzen: $ 0,80 / min
  • Gemiddelde Streamate-prijzen: $ 3,00 / min

Wat zijn de uitschieters? 

Na de prijzen met elkaar vergeleken te hebben kun je gemakkelijk nagaan wat de prijzen zijn van de verschillende webcam seks sites. Je zult merken, dat de prijzen zeer uiteenlopend zijn. Bepaalde sites zijn zeer goedkoop, maar qua beeldkwaliteit niet al te best. Er zijn ook cam sites waar het beeldmateriaal en audio materiaal van hoge kwaliteit is, maar dan betaal je ook wat meer daarvoor. Een van de uitschieters qua prijs is de site van Cam4 waar de prijzen per token gemiddeld veel hoger zijn dan andere soortelijke premiun sites. Bongacams, Chaturbate alsook My Free Cams behoren over het algemeen tot de ietwat goedkopere cam sites voor volwassenen. 


Hoe kun je betalen voor sekscamshows

Alle webcam seks camsites accepteren over het algemeen Visa en MasterCard om betalingen te verrichten op de site zelf. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijke betaalmethoden. Je kunt verder kiezen uit de minder populaire creditcards zoals JCB en American Express, of om te betalen met PayPal, Bitcoin of zelfs cadeaubonnen. Wat universeel is voor elke cam-site, is dat je je altijd moet registreren voordat je iets kunt kopen. Om je te registreren heb je een gebruikersnaam, een wachtwoord en meestal een werkende e-mail adres nodig. Zodra je je hebt geregistreerd en bent ingelogd, kun je net als op elke andere cam site snel en gemakkelijk credits / tokens kopen. Na de aankoop kun je direct aan de slag gaan met het vinden van sexy interessante cam girls oftewel modellen. 

Conclusie

Laten we het hebben over de uiteindelijke prijs voor webcam seks.

Na de prijzen van enkele populaire cam sites met elkaar vergeleken te hebben blijft de hamvraag of webcam seks duur is of je juist goedkoper uitkomt dan een bezoekje aan een prostituee, swingersclub, parenclub, bordeel en noem maar op. Het is goed om te weten, dat als je voor een van deze activiteiten kiest, een bordeel bezoeken, een parenclub bezoeken, logeren in een swingers hotel en noem maar op, de kosten al gauw in de honderden euro’s kunnen oplopen per uur, avond of activiteit. Ook als je denkt een seks date te hebben met een leuke dame, kunnen de kosten hoog oplopen. Je betaald dan misschien niet voor de seks, maar wel voor bijvoorbeeld jullie restaurant bezoekje, bezoekje aan de club of het drinken in een bar en dat geldt ook voor de kamer welke je van plan bent te huren als je thuis niet over kan of wil gaan tot de daad. 

Bij webcam seks betaal je ook voor de diensten van de site, maar in vergelijking met een bezoekje aan een bordeel, paren club en meer kom je in de meeste gevallen toch goedkoper uit. Cam seks houdt in, dat je op zo een camsite kan genieten van virtuele seks. Er zijn heel wat cam sites waar je terecht kan voor de beste webcam seks. De cam shows zijn zo goed in elkaar gezet, dat je er aller eerst niet genoeg van krijgt en dat je het bezoek aan bijvoorbeeld een bordeel of prostituee absoluut niet mist. In de meeste gevallen dien je voor contact momenten met het model of voor speciale verzoekjes tokens en of credits aan te schaffen. De prijs per token of credits is meestal slechts een paar centen.

Er zijn ook gratis webcam sites waar je naar webcam dames en / of stellen kan kijken. Omdat er geen sprake is van fysieke ontmoeting, hoef je je niet druk te maken met kosten, die eventueel bij kunnen komen voor een bezoekje aan de bar of het restaurant. Er is sprake van virtuele seks, dus je hoeft ook geen kamer te huren voor een uurtje of meer. Jij bepaald eigenlijk zelf de hoogte van het bedrag welke je aan een cam site uitgeeft. De prijzen van tokens en of credits zijn bekend en jij kan dan voor jezelf uitreken hoeveel tokens of credits je aanschaft en tegen welk bedrag. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden