De Top 10 Beste Seksspeeltjes Voor Webcam Modellen

De Top 10 Beste Seksspeeltjes Voor Webcam Modellen

De Top 10 Beste Seksspeeltjes Voor Webcam Modellen
8 maart 2021

Top Tien Beste Seksspeeltjes voor Webcam modellen

Door de coronacrises hebben veel lokale ondernemers het moeilijk, waaronder ook de fantastische sexshops die ons land rijk is. Wij willen niet dat ze verdwijnen, en daarom besteden we maar wat graag eens wat aandacht aan de sexspeeltjes die je bij je favoriete lokale sexshops zoal kunt kopen. We raden je dan ook van harte aan om eens een bezoekje te brengen aan je lokale sexshop en je sexuele arsenaal uit te breiden!

Maar waarmee dan?

Tsja, de keuze is reuze en de ervaring leert dat ze in de winkel je graag verder helpen en goed kunnen adviseren. Maar voordat je de stoute schoenen aantrekt, wil je je misschien ook wel laten inspireren door dat waar de professionals maar wat graag gebruik van maken. Dan hebben we het natuurlijk over de populairste sex toys onder webcam modellen! Hier volgt de enige echte top 10 seksspeeltjes waar webcamgirls gebruik van maken!

1. De Lush

De Lovense Lush behoort tot een van de populairste seksspeeltjes, die door een groot aantal cam modellen wordt gebruikt bij het geven van cam shows. Dit speeltje wordt ook wel de crème de la crème genoemd van alle webcamvibrators. De Lush is een tip geactiveerde vibrator welke te herkennen is aan de roze antenne welke je uit het poesje van een camgirl zal zien steken. Zoals je op populaire camsex websites kunt zien, gebruikt bijna ieder webcammodel de lovense lush. Kijk bijvoorbeeld maar eens op Live Jasmin, ImLive of Streamate. De Lush vliegt je werkelijk om de oren!

Je kunt dit speeltje op afstand besturen middels een smartphone of smartwatch en is ontworpen voor solo spel, discreet spelen in het openbaar en voor koppels, die zich op afstand van elkaar bevinden. De hardware is volledig geoptimaliseerd om in het openbaar mee te kunnen spelen, dus de Lush bullet is krachtig, maar tegelijkertijd ook stil. Kortom, jij kunt vanachter je computer of ipad zelf de trilstand op maximum zetten van webcamgirls mijlen ver weg!

De Lush is verder ontworpen voor intense G-spot stimulatie en is gemaakt van 100% lichaamsveilige siliconen, die hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken is. De lamp van het speeltje nestelt zich mooi tegen de G-spot van het model, met diepe, rommelige trillingen, die afkomstig zijn van de krachtige maar fluisterstille motor in het speeltje. De Lush wordt niet alleen door camgirls, maar ook door camboys gebruikt. De camboys brengen het speeltje dan anaal in. De Lush staat vooral bekend om de onbeperkte vibratiepatronen en kan op afstand bestuurd worden middels het schenken van tips. Hoe meer tips kijkers en fans aan het model schenken hoe intenser de vibraties van het speeltje.

2. De Ohmibod

Het Ohmibod- Esca2 seksspeeltje welke ook bijzonder populair is onder de cam modellen is een slankere versie van de Lush. Dit speeltje werkt met bluetooth en biedt fans en kijkers de mogelijkheid om met hun favoriete cam model op afstand te communiceren. Het doet er niet toe waar in de wereld je je dan begeeft. Als model kan je je Esca2 met een ander KIIROO-product verbinden en je kijkers en fans veel interactief plezier bezorgen. De oplichtende LED-lampjes synchroniseren met de trillingen en geven visuele feedback aan je kijkers en fans. Dit maakt het voor volgers gemakkelijker om te zien wanneer hun favoriete webcammodel plezier aan het beleven is, en maakt het voor camgirls moeilijk om nep-orgasmes te krijgen of gemaakt te kreunen.

De OhMiBod maakt verbinding met verschillende populaire cam sites via de FeelConnect-app, een app die door Kiiroo wordt gebruikt voor speelgoed zoals de Onyx Plus en de Fuse. Net als bij Lovense kun je trillingen instellen om te reageren op bepaalde hoeveelheden geschonken tips. Het visuele element van het licht op dit speeltje helpt om contact te maken met geile fans, die visueel kunnen zien dat ze je plezier laten beleven.

3. De Drilldo

Een andere ultieme sekstool voor webcammodellen is de Drilldo. Dit apparaat leg de kracht van plezier in handen van je kijkers en fans. Je kunt namelijk je huishoudelijke boormachine veranderen in het ultieme seksspeeltje met een reeks speciaal gemaakte Drilldo-hulpstukken met het wereldberoemde Vac-U-Lock volledig uitwisselbare genotsysteem. Met bevestigingsontwerpen voor elk sensueel verlangen, variërend van levensechte vormen tot anaal spelen, klaart Drilldo moeiteloos en krachtig de klus tijdens een cam show. Dit speeltje past op elke standaard huishoudelijke boormachine en bezorgt modellen ultieme genot.

Door gebruik te maken van de machtige rotaties waardoor boormachines zelfs door de zwaarste materialen kunnen dringen, biedt Drilldo een diepe, krachtige spinstimulatie, die anders is dan elk ander plezierproduct. Ben je moe van vibrators? Dan is Drilldo een uniek en dynamisch alternatief voor zelfstimulatie en koppelspel. Dit seksspeeltje biedt een scala aan speciaal vervaardigde hulpstukken, die gemakkelijk op je boormachine passen. Onder de hulpstukken, die Drilldo aanbiedt, zijn er ontwerpen, die speciaal vervaardigd zijn voor gerichte G-Spot-stimulatie, anaal spelen en meer.

Dit speeltje is vac-U-Lock compatibel. Dit betekent dat het speeltje is ontworpen om te worden gebruikt met Vac-U-Lock en komt daarom met een breed scala aan hulpstukken. Elke Drilldo-bit is voorzien van de Vac-U-Lock “plug”, die in de basis van elk Drilldo-hulpstuk glijdt, waardoor een vacuümvergrendeling ontstaat. De schacht met twee inkepingen van de plug zorgt ervoor, dat de bevestigingen veilig op hun plaats blijven.

4. De Domi

De Domi behoort tot de beste en meest krachtige mini wand webcamvibrator. De Domi 2 is een kleine vibrerende wand-stimulator op basis van klassieke seksspeeltjes zoals de Hitachi-toverstaf, die de weg vrijmaakte voor deze diepe, rommelige vibrerende speeltjes. Op de verschillende cam sites zul je merken, dat dit speeltje ook 7 LED-lichtinstellingen heeft, die een ring rond de toverstaf laten gloeien wanneer deze wordt gebruikt. Geweldig voor volgers van het model om tips te schenken. Bij dit speelte is er sprake van ‘close range control’. De tik en schuif bediening van de Domi is perfect voor solo spel of voorspel met een partner. Het software programma van dit apparaat maakt het mogelijk om de vibratie levels te programmeren en daarmede te zorgen voor de juiste vibraties.

Modellen hebben de mogelijkheid om de Domi te synchroniseren met hun favoriete muziek. Ze kunnen daarbij gebruik maken van de microfoon van hun smartphone en het speeltje laten vibreren op het ritme van de geluiden in de omgeving. De Domi is volledig te programmeren, bevat de grootste range van vibraties, bevat een versterkte nek en optionele lichten voor visuele feedback. Genoeg reden dus om deze mini wand vibrator te gebruiken voor het geven van wervelende cam shows.

5. De Hush

Een favoriet van zowel camgirls als camboys is het Lovense Hush seksspeeltje. Dit is 's werelds eerste vibrerende buttplug met app-bediening. Ontworpen met een spiraalvormig nekpatroon om het glijmiddel in de anus vast te houden, is de Hush perfect voor lange anale camming-sessies. Als je je extra ondeugend voelt, kun je je overgeven en trillingsbeheersing geven aan de hoogste tipper.

Hush is een door een smartphone bestuurde buttplug. Het is ontworpen voor solo spelen, discreet spelen in het openbaar en kan bediend worden op lange afstand. De hardware is volledig geoptimaliseerd voor spelen in het openbaar, dus het is krachtig, maar stil. Ook bij dit speeltje is er sprake van Close Range Control. De tik en schuif bedieningsinterface is namelijk perfect voor solo spelen of voorspel met een partner. Volgers en kijkers worden hierbij in staat gesteld om vanaf elke afstand de controle over te nemen van hun favoriete model(len).

Het speeltje bevat onbeperkte patronen. De hush bevat ook muziekgebaseerde trillingen. Je kunt namelijk je Hush apparaat synchroniseer met je favoriete muziek. De app waar het speeltje mee komt gebruikt de microfoon van je smartphone en trilt op basis van de geluiden om je heen. Deze buttplug is 's Werelds eerste bluetooth-plug, die live langeafstandscontrole heeft. Het gaat in deze om een speeltje met een volledig geoptimaliseerde ontwerp voor langdurig gebruik.

6. De Nora

De Nora is een seksspeeltje welke vooral is ontwikkeld voor een ieder, die fan is van de zogenaamde rabbitvibrators. Deze seksspeeltjes stimuleren zowel de clitoris als G-spot van het model. De Nora wordt geleverd met twee vibrerende motoren en een roterende kop voor extra plezier, maar sommige camgirls vinden het niet leuk omdat de roterende kop een beetje luidruchtig is. Sommige kijkers en volgers vinden juist, dat hoe meer geluiden en knipperende lichten de interactieve vibrator bevat, hoe beter. Het helpt modellen om hun kijkers te laten zien, dat het speeltje iets doet.

De Nora is een bluetooth vibrator waarmee je je speelgoed kan bedienen via je smartphone. Dit apparaat kan verder gesynchroniseren worden met muziek en je kunt controle geven aan gulle volgers en kijkers, die je regelmatig tips schenken. Het speeltje is dus op afstand te besturen en modellen kunnen zich volledig laten gaan met de vibraties welke vrij komen als gevolg van de tips, die worden geschonken door volgers. Het ‘kopje’ van de Nora draait, zodat de G-spot geraakt wordt. De clitoris arm bevat een vibrator, waardoor er sprake is van dubbele stimulatie voor het model.

Voor de Nora kun je je smartphone gebruiken om de luchtpomp en trilling instellingen tijdens solo spelen aan te passen. De Long Distance Control maakt het mogelijk voor volgers om via de app het speelte verder te besturen.

7. De Sybian

Een Sybian zadel is een seksspeeltje of beter gezegd een masturbatie apparaat, dat voornamelijk is ontworpen voor gebruik door vrouwen. Het bestaat uit een holle zadelachtige stoel met daarin twee elektromotoren, motortoerentalregelaarborden, tandwielen, katrollen en een platform op gebogen assen zodat een richel aan de bovenkant van de unit kan trillen door een reeks snelheden zoals ingesteld met behulp van een bedrade externe handbediening, en een naar boven wijzende as, die in een hoek door de nok is geplaatst. Dit apparaat kan worden gemaakt om te roteren met snelheden van nul toeren per minuut tot enkele honderden toeren per minuut, ook weer met behulp van de bedrade afstandsbediening. Er worden flexibele voorgevormde opzetstukken geleverd, die over de trilnok en schacht passen, die meestal aan de bovenzijde zijn voorzien van geïntegreerde dildo's. Tijdens gebruik lokaliseert het model de dildo in haar lichaamsholte voor interne stimulatie terwijl ze haar externe erogene delen op de vibrerende rand drukt.

8. De Max

Er zijn veel mannelijke masturbators op de markt, maar er zijn er niet veel. die kunnen worden vergeleken met de Lovense Max 2. De technologie voor fleshlights en slagmachines bestaat misschien al jaren, maar er zijn maar weinig producten op de markt voor seksspeeltjes, die hetzelfde niveau hebben kunnen integreren van digitale interactiviteit als de Max. Dit seksspeeltje is een ultramodern teledildonisch seksspeeltje, dat in de eerste plaats is ontworpen om de gebruiker zijn apparaat draadloos met andere gebruikers te verbinden voor gamen op lange afstand. Dit apparaat komt voor cam modellen dus heel goed uit. Evenals de andere seksspeeltjes welke op tips gebaseerd zijn kun je dit apparaat ook op afstand laten bedienen en als model genieten van het ultieme genot welke de Max met zich meebrengt.

9. De Intruder MK II

De Intruder MK II behoort tot een van de populairste ‘fuck machines’ welke gebruikt wordt door cam modellen. Zowell camgirls als camboys laten tijdens verschillende cam shows hun intieme delen bewerken middels de Intruder MK II. Een voorbeeld dat in het oog springt is natuurlijk HayleeX, de Nederlandse schoonheid die dagelijks op Chaturbate streamt hoe zij keihard door haar neukmachine genomen wordt.

Deze seks machine wordt bestuurd door een simpele snelheidsknop en een aan / uit-schakelaar op een bedrade controller. Om de machine uit te schakelen, moet het model ervoor zorgen, dat de draaiknop helemaal naar links is gedraaid voordat men de stroom inschakelt.

Draai verder langzaam aan de knop om de stuwarm te laten bewegen en om de snelheid te verhogen of te verlagen. De bedieningselementen zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, zelfs als het op je af hamert. De machine kun je laten starten met zachte stoot bewegingen en indien nodig kun je de stootbewegingen intensiveren. De aangehechte dildo gaat dan niet alleen in en uit het poesje of kont van het model, maar er is ook sprake van een goede stevige penetratie. Deze machine is in staat om echt op hoge snelheid te neuken met behulp van zijn 72-watt 24 V industriële motor, die 40 in-lbs koppel of 1/12 pk levert.

10. De Bunny Fucker

De Bunny Fucker is evenals de Intruder MK II een fuck machine welke cam modellen goed kunnen gebruiken bij het geven van cam shows. Vooral modellen, die anoniem wensen te cammen, kunnen deze machine gebruiken tijden een cam sessie. Door de cam op haar onderlijf en de machine te richten krijgen de gebruikers, fans en kijkers van het model voldoende overzicht op de situatie. Je zou dan heel goed kunnen zien hoe de machine het model keihard penetreert. Het idee alleen kan je super geil maken. Het model kan urenlang zo bezig zijn en jij kan middels het schenken van tips, tokens of credits, dat hangt van de site af, de snelheid van de machine bepalen. Hoe meer tips je schenkt hoe sneller de machine het poesje van het model zal bewerken en hoe geiler het model zelf zal worden. Het gekreun van je favoriete model kan je daarbij super geil maken en aanzetten om meer tips te schenken. Je kunt hierdoor interactief met het model bezig zijn en optimaal blijven genieten van de spannende Bunny Fucker shows.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden